Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

'In Flux' címmel új klipet mutatott be az AFTER THE BURIAL


2020-06-26

A banda legutóbbi, 'Evergreen' című albumát 2019. április 19-én adta ki a Sumerian Records. A Minnesota-beli metalcore banda most erről az albumról mutatott be egy vadonatúj videoklipet.

Trent Hafdahl gitáros a következőképpen mesélt az album megszületéséről: "A dalszerzői munkák nagyjából minden esetben azonos módon zajlanak, a zene mögötti hatások és motivációk mindig mások. Ezúttal egy olyan albumot alkottunk meg, ami kizárólag színtiszta ATB-lelket tartalmaz. Ha végighallgatjátok a korábbi lemezeinket, észrevehetitek, hogy rendszeresen kísérletezünk különböző hang-elemkkel, játék-technikákkal, stb.. Ezek némelyike kiállja az idők próbáját, és a mai napig alkalmazzuk őket dalainkban; a többit azonban hátra hagyjuk, mert valójában nem is illik hozzánk. Érzésem szerint ez az album valójában a MI hangzásunkat viseli magán. Persze a rajongók minden bandától ezt hallják újra és újra - mindenféle referencia nélkül -, de jelen eseteben garantáltan hallani fogja mindenki, miről beszélek. Egy jóval kiforrottabb, magabiztosabb anyagról van szó, lévén most nem kísérleteztünk olyasmivel, amiről tudjuk, hogy nem működik. Kemény, dallamos, néhol lassú, néhol pedig gyors ez a lemez, de összességében intenzív és szabadságot árasztó".

Az 'Evergreen' album - amit itt lehet megrendelni különféle változatokban - az alább látható borítóval és dallistával jelent meg 2019. április 19-én:

01. Behold The Crown
02. Exit, Exist
03. 11/26
04. In Flux
05. Respire
06. Quicksand
07. The Great Repeat
08. To Challenge Existence
09. A Pulse Exchanged

2020 júniusában bemutatták az 'In Flux' dal hivatalos videóját, amit itt lehet megtekinteni:

Íme a 'Behold The Crown' videoklipje, amit Erez Bader rendezett:

Korábban megjelent az 'Exit, Exist' című szám is:

Az After The Burial legutóbbi, 'Dig Deep' című albumáról bővebben itt írtunk.


'In Flux' címmel új klipet mutatott be az AFTER THE BURIAL
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás