Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Evergreen' című lemezt jelentett be az AFTER THE BURIAL - itt az új dal, az 'Exit, Exist'!


2019-04-03

Az 'Evergreen' albumot április 19-én adja ki a Sumerian Records. A Minnesota-beli metalcore banda a 2016-os 'Dig Deep' folytatásaként dobja piacra az új lemezt.

Trent Hafdahl gitáros a következőképpen mesélt az album megszületéséről: "A dalszerzői munkák nagyjából minden esetben azonos módon zajlanak, a zene mögötti hatások és motivációk mindig mások. Ezúttal egy olyan albumot alkottunk meg, ami kizárólag színtiszta ATB-lelket tartalmaz. Ha végighallgatjátok a korábbi lemezeinket, észrevehetitek, hogy rendszeresen kísérletezünk különböző hang-elemkkel, játék-technikákkal, stb.. Ezek némelyike kiállja az idők próbáját, és a mai napig alkalmazzuk őket dalainkban; a többit azonban hátra hagyjuk, mert valójában nem is illik hozzánk. Érzésem szerint ez az album valójában a MI hangzásunkat viseli magán. Persze a rajongók minden bandától ezt hallják újra és újra - mindenféle referencia nélkül -, de jelen eseteben garantáltan hallani fogja mindenki, miről beszélek. Egy jóval kiforrottabb, magabiztosabb anyagról van szó, lévén most nem kísérleteztünk olyasmivel, amiről tudjuk, hogy nem működik. Kemény, dallamos, néhol lassú, néhol pedig gyors ez a lemez, de összességében intenzív és szabadságot árasztó".

Az 'Evergreen' album - amit itt lehet előrendelni különféle változatokban - az alább látható borítóval és dallistával jelenik meg április 19-én:

01. Behold The Crown
02. Exit, Exist
03. 11/26
04. In Flux
05. Respire
06. Quicksand
07. The Great Repeat
08. To Challenge Existence
09. A Pulse Exchanged

Íme a 'Behold The Crown' videoklipje, amit Erez Bader rendezett:

Újabban megjelent az 'Exit, Exist' című szám is:

Az After The Burial április 18-án indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra, a Killswitch Engage és a Parkway Drive, valamint a Vein társaságában. A körút teljes beosztása itt érhető el.

Az After The Burial legutóbbi, 'Dig Deep' című albumáról bővebben itt írtunk.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás