Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

HEART OF A COWARD - új énekes, új lemezszerződés


2019-02-28

Az Arising Empire Records kötött világraszóló lemezszerződést a brit metal-kvintettel. A Heart Of A Coward egyúttal bemutatta új énekesét is.

A Heart Of A Coward új frontemberének bemutatásával nyitotta az idei évet. Kaan Tasan énekes egy egy vadonatúj single-dalban mutatkozik be; a lentebb elérhető 'Collapse' pedig csak az első kis előzetese mindannak, amire 2019-ben számítani kell. A Heart Of A Coward ugyanis ebben az évben új albummal jelentkezik.

A következő, egyelőre cím nélküli lemez kiadása végett az Arising Empire Records igazolta le a bandát. A csapat negyedik sorlemeze várhatóan nyár végén / ősz elején lát napvilágot. Erről bővebb infók hamarosan...

A Heart Of A Coward áprilisban Európában turnézik, az Any Given Day és a Tenside vendégeként; nyáron pedig fellépnek több világhírű fesztiválon is (mint például a brit Download Fest). A teljes turné-beosztás a banda Facebook-oldalán érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás