Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Újjáéled a néhai David Wayne egykori bandája, a REVEREND


2019-03-05

A Metal Church zenekarban ismertté vált énekes, David Wayne - aki 2005-ben hunyt el autóbalesetben - egykori bandája, a Reverend ismét életre kel.

Wayne 2005-ös halálát követően a Reverend tribute-bandaként működött néhány éven keresztül; egészen addig, amíg újabb tragédia nem sújtotta a zenekart (a gitáros Davey Lee 2010-ben hunyt el, szívroham következtében).

1993 és 2000 között több ki nem adott demó-dala született a bandának. Habár az idő némileg tönkretette ezeket a szalagokat, a Reverend egykori gitárosa, Bill Rhynes úgy döntött, most újjáéleszti e kompozíciókat, melyeket annak idején közösen szerzett Wayne-nel.

A Reverend visszatérő felállása egy vérbeli szuper-group, amit Rhynes mellett Bobby “Leatherlungs” Lucas (Morbid Sin, Seven Witches, Overlorde, Attacker) énekes, Joe Moore (D.T.A., Bloodfeast) dobos és Allan Johnson (Exciter) basszusgitáros alkot.

A csapat jelenleg az eredeti dalok újjáalkotásával van elfoglalva. Továbbá kiadót keresnek a jövőben megjelenő kollekció forgalmazásához.

Nem titok, hogy Dave hatalmas, nehezen betölthető űrt hagyott maga mögött, de érzésem szerint az emberek totálisan elégedettek lesznek  mindazzal, amit Bobby művelt az ő szavaival” - nyilatkozta Rhynes. “Szinte hátborzongató érzés ezeket a dalokat játszani Bobby-va; majdnem olyan, mintha megint David-del állnék a színpadon, vagy épp a próbateremben... Teljesen biztos vagyok benne, hogy Dave áldását adná ezekre az új felvételekre”.

Hamarosan jönnek a friss hírek a Reverend jövőbeni megmozdulásaival kapcsolatban...

A Reverend első körben 1989 és 1993 között működött. Ezidő alatt jelent meg a banda eddig két nagylemeze, a 'World Won't Miss You' és a 'Play God', amiket Dave Wayne énekelt fel, miután távozott a Metal Church-ből. A Reverend 1998-ban alakult újjá, és Wayne 2005-ös halálát követően sem oszlott fel. Különböző énekesekkel kiegészülve egészen 2010-ig aktívan turnézott a banda.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás