Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bejelentette első nagylemezét a WOLVENCROWN


2019-03-11

Az atmoszférikus black metal zenében utazó Wolvencrown elkészült első nagylemezével.

A Wolvencrown nem számít új bandának a brit underground metal-színtéren; lévén a banda az elmúlt években olyan nevesebb előadók oldalán turnézott, mint a Saor, az Uada és az Obituary.

Mostanra végre elkészült az atmoszférikus black metla zenében utazó csapat első teljes értékű albuma, amit az 'Of Bark and Ash' címmel láttak el. A Wolvencrown a nottinghami Stuck On A Name Stúdióban rögzítette az új lemezt, aminek borítóját Joe McEvoy tervezte. A hanganyag végleges keverését és maszterizálását a ViterMusic Stúdióban végezték el a (bandára nagy hatást gyakorló) Drudkh zenekar tagjai.

Nick Horton, a Wolvencrown frontembere elmondta, hogy az album elsősorban természeti témákra, és "a haldokló világ képeire" fókuszál. Emellett olyan témák is feltűnnek a dalokban, mint az öngyilkosság és Nottingham viharos történelme (mint például a Nottingham Kastély 1194-es ostroma). 

Íme a borító és a dallista:

01. Earth’s Eternal Dawn
02. 1194 Pt. I
03. 1194 Pt. 2
04. Infernal Throne
05. Of Bark And Ash
06. Towards Broken Depths
07. Destined
08. S.A.D.

Néhány héten belül közzéteszik az album megjelenésének részleteit, előrendelési infóit, első ízelítőit...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás