Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

14 év után újra összeállt a DISARRAY zenekar


2019-03-12

A Tennessee-beli underground veteránok több mint egy évtized után térnek vissza a színre.

Az 1993-ban alakult Disarray annak idején szó szerint lesöpörte az underground metal-színteret, köszönhetően két független gondozású EP-nek (1995 - 'Widespread Human Disaster', 1996 - 'Bleed'). A két lemez hatalmas sikerei okán felfigyelt rájuk az Eclipse Records, akik rögtön szerződést ajánlottak nekik. 1999-ben megjelent első teljes értékű albumuk, az 'A Lesson in Respect', amit a Dave Brockie (GWAR) által producelt 'In the Face of the Enemy' követett 2002-ben. A Disarray fennállása során számos észak-amerikai turnét lebonyolított - előzenekarként léptek fel például a GWAR 2002-es Blood Drive turnéján. A Pro-Pain frontembere, Gary Meskil producelte a banda legutóbbi stúdiólemezét, a 2003-ban mejelent 'Edge of My Demise'-t. Ezt követően a csapatnak új kiadó után kellett néznie, de végül nem kaptak sehonnan megfelelő ajánlatott. 2009-re a két vezér, Vance Wright basszusgitáros és Shane Harmon dobos egyébként is eltávolodott a zeneipartól; így a Disarray szép csendben fel is oszlott. A gitáros-énekes Charlie Bonnet III még próbálkozott új bandatársakkal, de a későbbiekben ő is inkább Nashville-i dalszerző-karrierjére fókuszált. Charlie és Shane az utóbbi években egy Charlie Bonnet III And The Folkin' Gasholes nevezetű southern rock bandával vált ismertté a színtéren.

Immáron tehát egy évtizede csend honolt az eredeti banda háta táján; de ezt most megtört: a Disarray hivatalos Facebook-oldalán megjelent egy fotó, amin Bonnet, Wright és Harmon látható, együtt a próbateremben - ilyenre pedig 2005 óta nem volt példa! Mindez azt jelenti, hogy 14 év után új Disarray album van készülőben.

Hamarosan jönnek a friss hírek - maradjatok türelemmel!


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás