Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TANAGRA - hallgasd meg a portlandi power metal banda új dalát; a 'Meridiem' album címadó számát!


2019-03-12

A Tanagra április 26-án adja ki második nagylemezét, 'Meridiem' címmel.

A Tanagra az elmúlt három évet stúdiózással és dalszerzéssel töltötte: a portlandi banda megalkotott hét vadonatúj, sokszínű és változatos hangzású kompozíciót, melyek végül egy 'Meridiem' album formájában látnak napvilágot. Az április 26-án megjelenő 'Meridiem' egy intenzív power metal album, tele érzelmekkel, harmóniával, mélységgel és komplexitással.

A 'Meridiem' elérhető lesz az ismert digitális zeneszolgáltatók kínálatában (Spotify, CD Baby, iTunes, Amazon, stb.).

A tracklista:
01. Meridiem
02. Sydria
03. Etheric Alchemy
04. Silent Chamber
05. Hidden Hand
06. Across The Ancient Desert
07. Witness

Első ízelítőképpen a banda a lemez 11 és fél perces, epikus címadó dalát osztotta meg. A 'Meridiem' "tökéletes felvezető az albumhoz; lévén ez a dal vonultatja fel és összegzi a teljes lemez dinamikáját, amit a szárnyaló gitárszólók, a magasztos nagyzenekari témák, az erőteljes kórus-vokálok, az energikus power metal-riffek és némi szimfónikus black metal-beütés" alapoz meg.

Kétségkívül ez a legjobb dolog, amit valaha is kiadtunk a kezünkből. Ez az epikus dal igazán közel áll a szívünkhöz. Alapvetően a 'Meridiem' a 'None of This Is Real' album '10:04 PM' című tételének a spirituális folytatása lett volna, de ahogy egyre inkább formát öltött ez a nóta, jóval több lett annál. Zeneileg és dalszövegileg is egyre szorosabbá vált a kapcsolat; és persze mindkettőben erősen érezhető az a kollaboratív természet, ami alapvetően jellemzi a Tanagra hangzásvilágát” - közölte a banda.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás