Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

OSIAH - május elejére várható a brit deathcore banda második albuma, a 'Kingdom of Lies'; itt az 'Ascension' dal videoklipje!


2019-04-08

A Unique Leader kiadó kötött lemezszerződést a brit deathcore csapattal, ami május 3-án szabadítja a világra második nagylemezét, a "súlyosan kemény" 'Kingdom of Lies'-t.

A 'Kingdom of Lies' album felvételei, keverése és maszterizálása a banda basszusgitárosa, Andy Mallaby felügyelete mellett zajlott. A lemezre 11 "brutálisan kegyetlen, pusztítóan súlyos, könyörtelen és vad deathcore dal" került fel.

A Unique Leader Records jóvoltából megjelenő lemez kapcsán így nyilatkozott a banda: "Második albumunk, a 'Kingdom of Lies' az a munka, amire a legeslegbüszkébbek vagyunk. Ehhez a tökéletes alkotáshoz pedig a tökéletes partner, a Unique Leader kellett; így a lehető legbiztonságosabb módon juttathatjuk a kezeitek közé. Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki mellettünk állt és támogatott, támogat minket - általatok váltunk azzá, amik vagyunk. Alig várjuk már, hogy mindenki hallhassa, min munkálkodtunk az elmúlt hónapokban!".

A 'Kingdom of Lies' borítója és dallistája így néz ki:

01. Return To The Old World
02. The Western Star
03. Abattoir
04. Reflections Of A Monster
05. Awakening
06. Ascension
07. Hellborn
08. Telluric Necromancy
09. The March
10. Red Hue Upon A Lunar Equinox
11. The Eastern Star (Convulvulus)

Íme a 'Reflections Of A Monster' című szám szöveges videója és az 'Ascension' hivatalos kisfilmje:

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/osiahuk


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás