Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

INVICTA - első nagylemezét adja ki a kanadai thrash banda


2019-03-15

A Kitchener városából származó Invicta zenekar 2017-ben alakult. Most egy újabb csapást mérnek a világra thrash metalista öklükkel.

A 2018-as 'The Executioner' EP folytatásaként jelenik meg 2019. május 3-án a 'Halls of Extinction' című nagylemez, melyen "kiforrottabb és intenzívebb hangzást" prezentál a banda, technikai megoldások és hangszerelés tekintetében.

Kyle Edissi énekes-gitáros így nyilatkozott: “Érzésünk szerint a rajongók imádni fogják ezt az albumot. Ha valaki annak idején rajongott a 'The Executioner'-ért, annak a 'Halls of Extinction' lesz az új kedvence! Ez egy kegyetlenül gyors, agresszív, ütős, thrash / death metal stílusú album, tele egyedi dallamokkal, melyek befogadhatóvá teszik ezeket a tételeket minden metalista számára”.

A tracklista:
01. Terminal Brutality
02. Sacred Scourge
03. Halls Of Extinction
04. None But Ash
05. Eye Of Destruction
06. Dark Side
07. Infinite Aggression
08. The Rapture

Az Invicta együttes május folyamán kanadai lemezbemutató turnét rendez, az olasz Ultra-Violence zenekar társaságában. A körút beosztása az alábbi plakáton tekinthető meg:

Bővebb infók, hírek a bandáról és a turnékról: www.facebook.com/InvictaCanada


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás