Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Sociopathic Constructs' címmel jelent meg az ABNORMALITY harmadik albuma - hallgasd végig a lemezt!


2019-05-13

A Goratory, a Sexcrement, a Parasitic Extirpation és az Iranach egyes tagjai alkotta massachusettsi technikás brutál-death banda május 10-én jelentette meg új lemezét, a 'Sociopathic Constructs'-ot.

Az új, Metal Blade jóvoltából megjelent album felvételei a massachusettsi Brick HitHouse Stúdióban zajlottak, Peter Rutcho (Revocation, Ravage) és Shane Frisby (Becoming The Archetype, Bury Your Dead) producerek társaságában. Ez alól egyedül a vokál-témák rögzítése volt kivétel: Mallika Sundaramurthy énekesnő Zdenek Sikyr hangmérnökkel dolgozott, a prágai Studio Hostivar (Cult Of Fire, Master's Hammer) falai között. Vendégként az Entheos-ból ismert Chaney Crabb szerepel az album 'Penance' című dalában.

"A 'Sociopathic Constructs' rengeteg kemény munka eredménye. Érezhető rajta mindaz a fejlődés, ami a bandán belül végbe ment a 2016-os 'Mechanisms' óta" - nyilatkozta Sundaramurthy. "Érzésünk szerint most jött el az idő ennek az albumnak a kiadására, lévén az új dalok brutalitása tökéletesen reflektál a mai világ sötétségére, erőszak-hullámaira és nyers valóságára".

A 'Sociopathic Constructs' albumon az Abnormality-tól megszokott, könyörtelen, ultra-technikás death metal zene hallható. Erőszakos, komplex és provokatív nótákkal készült ezúttal is a banda.

"Ezen az albumon szabadon "mászkálhattunk" egy-egy dalon belül" - mondta Jeremy Henry gitáros. "Nem voltak semmi megkötések, és bátran váltogathattuk a stílusokat riffről riffre. Egyébként érezhető ezen a lemezen az old-school Morbid Angel-imádatunk; köszönhetően ezeknek a jellegzetes ritmusoknak. Követtük a megérzéseinket, és hagytuk, hogy átragyogják a dalokat saját zenei hatásaink".

A tracklista:
01. Monarch Alpha
02. Penance
03. Kakistocracy
04. Transmogrification of the Echoborgs
05. A Catastrophic and Catalyzing Event
06. Aeturnum
07. Dying Breed
08. A Seething Perversion
09. Curb Stomp

Az album különféle formában megrendelhető a Metal Blade kiadó webshop-jában. Ízelítőképpen alább elérhető a 'Curb Stomp' című szám hivatalos videoklipje, valamint a teljes album-stream:

Az Abnormality előző, második nagylemeze, a 'Mechanisms of Omniscience' 2016 áprilisában jelent meg, szintén a Metal Blade Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás