Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

5 év után visszatér a THANATOS


2019-03-15

Hollandia vezető death / thrash bandája a Listenable Records-szal kötött új lemeszerződést.

A Thanatos együttest Hollandia legelső death / thrash metal bandájaként tartják számon. A banda illusztris neve több évtizede kísérti a nemzetközi underground metal-színteret; most pedig - 35 évvel a megalakulás után - újra visszatér a csapat!

Stephan Gebédi énekes-gitáros a következőket nyilatkozta: "Amikor a Thanatos 1984-ban életre kelt, a metalzene nyers és csiszolatlan volt. Volt a dologban valami ‘mi, a világ ellen’ feeling, mind a zenekarok, mind a rajongók részéről. Háborúban álltunk az intézményekkel, a szervezett vallásokkal és a mainstream zenével. A jelenlegi metal-szcénában már nincs meg ez a düh és keménység... Sok banda tökéletesre csiszolt, műanyag hangzással, és kedélyes, politikailag korrekt attitűddel rendelkezik. Hála istennek - vagy inkább a Sátánnak - azonban még mindig maradtak olyan bandák, akik szembeszállnak a konvenciókkal, és ellent mondanak minden trendnek, felidézvén ezzel az eredeti életérzést".

A Thanatos öt évvel a 2014-es 'Global Purification' album megjelenése után tér vissza. Következő nagylemezük - amire a tőlük megszokott, erőszakos death / thrash-őrület került fel - várhatóan 2020 elején jelenik meg. Az új album kiadása végett a csapat a Listenable Records-szal kötött lemezszerződést.

A Thanatos jelenlegi felállása így néz ki:

Stephan Gebédi - ének, gitár
Paul Baayens - gitár
Marco de Bruin - basszusgitár
Martin Ooms - dobok

Hamarosan jönnek a friss hírek!


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás