Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Három évtized után új albummal tért vissza a POSSESSED - itt a 'Revelations of Oblivion' friss előzetese!


2019-05-22

A death metal műfaj egyik pionír bandája, a Possessed egy 'Revelations of Oblivion' című albummal tér vissza. Május 10-én jelent meg a lemez, a Nuclear Blast Records jóvoltából.

"Fantasztikus élményt nyújtott számunkra ez az album a munkálatok elejétől fogva. Mi vagyunk a Possessed zenekar - visszatértünk! Reméljük, ti is élvezni fogjátok az új nótákat, és találkozunk a turnékon. Köszönjük mindannyiótoknak a támogatást és hűséget! És külön köszönjük az inspirációt és a Possessed iránti elkötelezettséget" ~ In Fire & Hell ~ Jeff Becerra & Possessed

A 'Revelations of Oblivion' albumot az NRG és a Titan stúdiókban vette fel a banda, Becerra és Daniel Gonzalez producerkedése mellett. A keverés és a maszter Peter Tägtgren (Hypocrisy, PAIN) és a svéd Abyss Stúdió nevéhez fűződik. A lemezborítót a híres lengyel művész, Zbigniew Bielak készítette.

Peter-rel együtt dolgozni, fantasztikus élmény volt. Komoly energikákat és ötletelgetéseket fektettünk abba, kivel szeretnénk dolgozni ezen az albumon. Lévén több mint 30 éve nem adtunk ki új lemezt, nyilvánvaló volt, hogy a tökéletes partnert kell megtalálnunk. Peter neve többször is felbukkant az ötletelgetés során, így végül úgy döntöttünk, vele és az ő munkájával lesz teljes az ördögi kör” - közölte a banda.

A 'Revelations of Oblivion' többféle különböző változatban is megjelent - erről itt lehet bővebb infókat találni.

A tracklista:
01. Chant Of Oblivion
02. No More Room In Hell
03. Dominion
04. Damned
05. Demon
06. Abandoned
07. Shadowcult
08. Omen
09. Ritual
10. The Word
11. Graven
12. Temple Of Samael

Íme a 'No More Room In Hell' című szám vizualizációs videója:

Újabban megjelent a 'Graven' című szám Scott Hansen (Willie Nelson, A Day To Remember, Motionless In White, Deicide and Prong) által rendezett kisfilmje, amiben a híres színész, Peter Stormare (Fargo, Constantine, The Brothers Grimm, stb.) vendégszerepel.

Alább megtekinthető az első hat hivatalos album-előzetes, amiben a tagok nyilatkoznak a death metal műfaj történetéről és az új album munkálatairól:

A Possessed jelenlegi felállását Jeff Becerra énekes, Daniel Gonzalez és Claudeous Creamer gitárosok, Emilio Marquez dobos és Robert Cardenas basszusgitáros alkotja.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás