Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FRANKIE C. - megjelent a Vesperia gitárosának első szólólemeze; itt az új videó!


2019-05-13

A kanadai szimfónikus death metal banda, a Vesperia gitárosa, Frankie Caracci 'Cellular Damascus' címen dobta piacra első szóló-kiadványát.

A 'Cellular Damascus' Caracci instrumentális szóló-projektje; egy "technikás, ritmusokkal teli, energikus, gitár-orientált album".

Az volt a célom, hogy a hallgatóknak élvezetes élményt nyújtsak. Izgalmas és érdekfeszítő dallamok dallamokat írtam néhány súlyos, headbanger riff köré; emellett pedig megállás nélkül shreddelek, de mégsem vesztem el a muzikális fókuszt. Arra törekedtem, hogy minden instrumentális téma "érthető" legyen a közönség számára; tehát ne legyen túlbonyolítva minden...” - mondta Caracci.

A 'Cellular Damascus' című EP 2019. március 13-án jelent meg digitális formában (Bandcamp, Spotify, YouTube, iTunes, stb.). A lemez dalait Caracci példaképei - Jeff Loomis, Joe Satriani, Jason Becker és Michael Romeo -, valamint a modern és a klasszikus heavy / thrash / prog / death metal műfaj ihlette.

Az alábbi lejátszó révén megrendelhető és végighallgatható a lemez:

Bővebb infók az albumról és Frankie C. tevékenységeiről: www.facebook.com/frankiecshred


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás