Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Peter Gabriel-feldolgozással sújtott le a SLUDGEHAMMER - itt a 'Sledgehammer'!


2019-07-04

A torontói death / groove metal banda számára "mondhatni elkerülhetetlen volt, hogy ne dolgozza fel Peter Gabriel klasszikus dalát, a 'Sledgehammer'-t"...

"Miután sok részeg rajongó kérte tőlünk ezt a koncerteken, és a nevünket is sok helyen így írják el, úgy döntöttünk, nekünk rá kell szánni némi időt a dologra... Mi, a Sludgehammer tagjai elmondhatatlan örömmel szabadítjuk a világra 'Sledgehammer' feldolgozásunkat! Peter Gabriel bandánk egyik elsőszámú inspirációja - hatással volt minden riffre, blastbeat-re és vokál-témára, amit tőlünk hallhattok. Reméljük, ez által a feldolgozás által sikerül igazságot tennünk, és azt is reméljük, hogy nektek is épp annyira tetszik ez a felvétel, mint nekünk!".

A kemény és ritmikus groove-metal témáiról ismert Sludgehammer egy újabb világ-színvonalú metal-mesterművet tett le az asztalra; 2016-os debüt-albuma, a 'The Fallen Sun' folytatásaképpen. A csapat második sorlemeze 2019. április 12-én szabadult a tömegekre.

Hatalmas kihívás volt az új album megalkotása, de beleadtunk mindent, ami minket jellemez, és haladtunk az árral. Kezdve az első albumunkkal, egészen mostanáig sikerült kialakítanunk egy egyedi hangzást, és köszönhetően a rajongók / barátok folyamatos támogatásának, mindvégig ezen az úton maradtunk. Csak remélni tudjuk, hogy mindannyiótokat kielégít ez az album is, és új fanokra is szert tehetünk e kemény, de mégis könnyen befogadható lemez révén” - közölte korábban a banda.

A tracklista:
01. No Control
02. Broken Sea
03. Climatic Death
04. Forsaken Souls
05. Balance Of Life
06. The Long Road
07. Eternal Darkness
08. Supernova Silhouette
09. Line 'Em Up

Az első single-dal, a 'No Control' alább meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez:

Később napvilágot látott a 'Climatic Death' című dal "apokaliptikus videoklipje" is. Íme a premier:

Bővebb infók a zenekarról és a jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/sludgehammermusic


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás