Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az új FULL OF HELL album, a 'Weeping Choir' legfrissebb videoklipje, az 'Angels Gather Here'!


2020-03-19

A Pennsylvania-i "death-noise" banda 'Weeping Choir' címmel jelentette meg legújabb nagylemezét, 2019. május 17-én, a Relapse Records jóvoltából. Erről jelent most meg egy friss videoklip.

A csapat rögtön a 2009-es megalakulást követően megmutatta "mesterien primitív" mivoltát, amit a d-beat zene és blast-beatekkel teli hardcore punk és a noise műfaj alapoz meg. Néhány éven belül a Full Of Hell lett az észak-amerikai hardcore / punk-színtér egyik zászlóvivő bandája; de a metal-közösség is kitörő lelkesedéssel fogadta őket. Első, Profound Lore által megjelent split-lemezük, a 'Full of Hell & Merzbow' (2014) a grindcore, a death és a black metal, a punk és a hardcore legdinamikusabb elemeit ötvözte tempós elektronikával és indusztriáltis lüktetéssel. És ez még csak az első jele volt annak, hogy a Full Of Hell a színtér egyik legaktívabb, legtermékenyebb formációja.

A banda az elmúlt 7 évben bejárta turnéival az egész világot: felléptek Japánban, Ausztráliában és Dél-Kelet-Ázsiában (Indonézia, Fülöp-szigetek, Dél-Korea, stb.) is, de számtalan alakalommal megfordultak Európa keleti és nyugati országaiban; nem is beszélve az USA-ról, rengeteg fesztivál-fellépést és klub-turnét bonyolítottak le. Mindeközben folyamatosan bővült diszkográfiájuk: kiadtak többek közt egy kollaboratív albumot (a The Body zenekarral), és egy EP-sorozatot; melynek egyike, a Nails-szel közös split a 100-as Billboard második helyén debütál, a 'Single Chart'-on.

2017-ben megjelent a zenekar legutóbbi stúdió-munkája: a Full Of Hell "eddigi leghevesebb, legdinamikusabb albuma", a 'Trumpeting Ecstasy', ami a banda harmadik teljes értékű stúdiólemeze. Az albumot a Profound Lore Records adta ki 2017. május 5-én.

Két évet kellett várni a következő támadásra: 2019 elején jelentették be a 'Trumpeting Ecstasy' folytatását, a 'Weeping Choir'-t, ami május 17-én látott napvilágot. A "könyörtelen, dühös és tempós" 'Weeping Choir' lemezen a Full Of Hell ismét a hardcore, a metal és az elektronikus műfajok "extrém elemeit" vonultatja fel; méghozzá "torzított gitárok, tüzelő dobok, brutális grind és pörgős elektronika révén". A Full Of Hell dalszövegei vallásról, gyűlöletről és mindezek kiirtásáról szólnak.

Az új albumon a Full Of Hell bemutatja, miként fejlesztette tökélyre hangzását a Merzbow-kollaboráció óta, és milyen új elemekkel gazdagodott zenéjük. A csapat ezúttal is a világhírű God City Stúdiót vette célba, ahol a legendás Kurt Ballou producerrel karöltve megvalósították eredeti elképzeléseiket.

A 'Weeping Choir' megrendelhető CD-n, LP-n és digitális változatban is. Íme a borító és a dallista:

01. Burning Myrrh
02. Haunted Arches
03. Thundering Hammers
04. Rainbow Coil
05. Aria Of Jeweled Tears
06. Downward
07. Armory Of Obsidian Glass
08. Silmaril
09. Angels Gather Here
10. Ygramul The Many
11. Cellar Of Doors

2020 márciusában közzétették az 'Angels Gather Here' című szám hivatalos videóját, ami itt tekinthető meg:

Alább az album első ízelítője, a 'Burning Myrrh' című szám hivatalos videoklipje érhető el, amit Cody Stauder rendezett:

Itt meghallgatható a teljes album:

Később megjelent a 'Silmaril' című szám "vizualizációs" klipje is. Ebben a dalban Paulo Paguntalan, "New York City legnagyobb gore-death pionírja vendég-vokálozik.

A Full Of Hell lemezbemutató turnéjának beosztása itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás