Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DRUIDS - itt az Iowa-beli pszichedelikus / stoner metal-trió új klipje, a 'Shivast'!


2019-05-08

A Druids 'Monument' címmel jelentette meg új stúdióalbumát április 19-én, a The Company KC kiadó jóvoltából.

A 'Monument' a Druids eddigi "legmagabiztosabb, legdinamikusabb" anyaga. Az új lemez "klasszikus metalzenei riffek tömkelegével és komplex szónikus hangképekkel" van felszerelve. A dalok atmoszférikus és ritmus-központú zenei témái egy "különleges történetet mesélnek el az utóélettel kapcsolatban". A 'Monument' minden dala "egy-egy misztikus világot jelképez, melyben a főhős felfedezi a halál rejtelmeit és az újjászületés léyegét". Egy "csodálatos, egyben brutálisan valós, pszichedelikus mesére" számíthatunk. Luke Rauch gitáros-énekes elmondta, hogy "ezek a dalszövegek személyes élmények szüleményei. Épp úgy fejlődik a történet - és egyben a hangzásvilág - ahogy a főhős karakter halad előre a sztoriban".

A 'Monument' 2019. április 19-én jelent meg, a The Company KC kiadó jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. New Breath
02. Iron Healer
03. Mirrors Of Trigon
04. The Whip
05. Shivast

A Druids egy kilenc-perces ópusz, a 'Mirrors Of Trigon' révén vezette fel az új albumot. E dal kapcsán Rauch elmondta: "A ‘Mirrors Of Trigon’ kétségkívül a 'Monument' album legszórakoztatóbb nótája. Először előálltunk a riffekkel és a ritmussal, majd addig fejlesztettük ezeket, míg végül egy kilenc-perces ópusz született. Egyébként a hangszerelés életünk legnagyobb kihívása volt...".

Nem sokkal a megjelenés után közzétették a 'Shivast' című szám "hátborzongató", Kristian Day által rendezett videoklipjét. Rauch így szólt: "Ez a szám és klip a 'Monument' album történetének végkifejlete: szembe kell néznünk a félelmeinkkel és konfrontálódnunk kell a problémákkal...".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás