Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt a kanadai PANZERFAUST zenekar új száma, a 'The Faustian Pact'!


2020-03-16

A kanadai black metalisták 2019-ben az Eisenwald kiadóhoz igazoltak, és kiadtak egy új albumot, aminek folytatására egy évet sem kell majd várni.

A Panzerfaust 2019-ben adta ki legutóbbi, 'The Suns of Perdition I: War, Horrid War' című albumát, aminek a folytatása 2020 második felében fog megjelenni, 'From the Suns of Perdition: Chapter II – Render Unto Eden' címmel.

Az új albumról egyelőre nem tudni további részleteket, de az első nyilvános dal, a 'The Faustian Pact' már most meghallgatható itt:

A 2005 óta aktív Panzerfaust zenekar az Ontario-beli Mississauga városából származik. 2019-et megelőzően három nagylemezük és három EP-jük jelent meg, többnyire az Avantgard Music Records gondozásában. A banda legutóbbi turnéján a 2016-os, 'The Lucifer Principle' című mini-lemezt promótálta, a Belphegor előzenekaraként.

A zenekar 2017-ben súlyos közúti balesetet szenvedett, de a tagok éppenhogy megmenekültek a halál elől (a Belphegor-ral és a Cryptopsy-val közös turné közepette). E halálközeli élmény csak még inkább megerősítette a zenészeket - ennek köszönhetően alkothatták meg eddigi leggrandiózusabb lemezüket.

A Panzerfaust aktuális, 'The Suns of Perdition I: War, Horrid War' című stúdiólemezét az Eisenwald kiadó dobta piacra 2019. június 14-én. Ez a lemez egy "négy fejezetből álló soundtrack, ami leginkább egy bakancshoz hasonlítható, mellyel örökre arcon tapossák az emberiséget".

Az új albumot Greg Dawson producelte és mixelte, az Ontario-beli Kingston-ban, a BWC Stúdióban. A maszterizálás Sergei Lazar és a moszkvai CDM Records Stúdió nevéhez fűződik. A 'War, Horrid War' az első fejezete egy epikus, 'The Suns of Perdition' című tetralógiának. Az alább látható borító Alejandro Tedin (Heresie Graphics) műve.

A tracklista:
01. The Day After Trinity
02. Stalingrad, Massengrab
03. Crimes Against Humanity
04. The Decapitator's Prayer
05. The Men Of No Man's Land

Az első ízelítő, a 'The Day After Trinity' és a 'The Men Of No Man’s Land' című számok hivatalos videója alább elérhető.

A Panzerfaust zenekar - ami korábban olyan legendák társaságában turnézott, mint a Dimmu Borgir, a Marduk, a Belphegor és a Vital Remains, valamint fellépett a Slayer búcsúturnéján is - nem mellesleg 2020 végén visszatér Európába, egy nagyszabású turné erejéig. Erről bővebb infók hamarosan...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás