Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a kanadai PANZERFAUST zenekar új dala / videoklipje, a 'The Men Of No Man’s Land'!


2019-06-05

A kanadai black metalisták az Eisenwald kiadóhoz igazoltak, és nekiláttak egy új album megírásának, ami "egy bakancs lesz, mellyel örökre arcon tapossák az emberiséget".

A 2005 óta aktív Panzerfaust zenekar az Ontario-beli Mississauga városából származik. Mindeddig három nagylemezük és három EP-jük jelent meg, többnyire az Avantgard Music Records gondozásában. A banda legutóbbi turnéján a 2016-os, 'The Lucifer Principle' című mini-lemezt promótálta, a Belphegor előzenekaraként.

A zenekar 2017-ben súlyos közúti balesetet szenvedett, de a tagok éppenhogy megmenekültek a halál elől (a Belphegor-ral és a Cryptopsy-val közös turné közepette). E halálközeli élmény csak még inkább megerősítette a zenészeket - ennek köszönhetően alkothatták meg eddigi leggrandiózusabb lemezüket.

A Panzerfaust következő, 'The Suns of Perdition I: War, Horrid War' című stúdiólemezét az Eisenwald kiadó dobja piacra 2019. június 14-én. Ez a lemez egy "négy fejezetből álló soundtrack, ami leginkább egy bakancshoz hasonlítható, mellyel örökre arcon tapossák az emberiséget".

Az új albumot Greg Dawson producelte és mixelte, az Ontario-beli Kingston-ban, a BWC Stúdióban. A maszterizálás Sergei Lazar és a moszkvai CDM Records Stúdió nevéhez fűződik. A 'War, Horrid War' az első fejezete egy epikus, 'The Suns of Perdition' című tetralógiának. Az alább látható borító Alejandro Tedin (Heresie Graphics) műve.

A tracklista:
01. The Day After Trinity
02. Stalingrad, Massengrab
03. Crimes Against Humanity
04. The Decapitator's Prayer
05. The Men Of No Man's Land

Az első ízelítő, a 'The Day After Trinity' és a 'The Men Of No Man’s Land' című számok hivatalos videója alább elérhető.

A Panzerfaust zenekar - ami korábban olyan legendák társaságában turnézott, mint a Dimmu Borgir, a Marduk, a Belphegor és a Vital Remains, valamint fellépett a Slayer búcsúturnéján is - nem mellesleg hamarosan visszatér Európába, egy nagyszabású turné erejéig. Erről bővebb infók hamarosan...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás