Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Júliusban adja ki új szólóalbumát Scott Stapp - itt az új dal, a 'Name'!


2019-05-24

A Creed zenekar és az Art Of Anarchy frontembereként ismert Stapp 'The Space Between the Shadows' címmel adja ki új szólólemezét.

A Grammy-díjas dalszerző / énekes / frontember Scott Stapp a Napalm Records révén adja ki új önálló lemezét, 2019. július 19-én. Az albumot itt lehet előrendelni.

A 'The Space Between the Shadows' album "egy 5 éves kalandot foglal össze - egy olyan világot mutat be, amit elleptek az árnyak, de mégsem lehetetlen megtalálni benne a fényt. Ez a lemez Scott manifesztója, amit a legutóbbi, hat évvel ezelőtt megjelent szólólemeze ('Proof of Life') óta eltelt idő dokumentációja, személyes forradalma jellemez.

A 'The Space Between the Shadows' producerei maga Stapp, valamint Scott Stevens és Marti Frederiksen voltak. A 'Purpose For Pain' dalban továbbá Kevin "Thrasher" Gruft hangmérnök is keze is benne van. Magát az albumot a Nashville-beli Sienna és Poppy stúdiókban, illetve a los angelesi The Cabin falai között rögzítették. A hanganyag keverését Chris Baseford, maszterizálását pedig Howie Weinberg végezte el.

A tracklista:
01.
World I Used To Know
02. Name
03. Purpose For Pain
04. Heaven In Me
05. Survivor
06. Wake Up Call
07. Face of the Sun
08. Red Clouds
09. Gone Too Soon
10. Ready To Love
11.
Last Hallelujah (bónusz track)
12. Mary Crying (bónusz track)

A lemez első single-dala, a 'Purpose For Pain' lentebb meghallgatható. Scott ennek kapcsán elmondta: "A 'Purpose For Pain' egy magasabb értelem, egy felsőbbrendű spirituális mentalitás megtalálását mutatja be, miközben felvázolja az élet fájdalmas pillanatait, küzdelmeit. Vannak ugyanis az életben megmagyarázhatatlan, sötét pillanatok, amikor mindennél erősebbnek érezzük a fájdalmat. Ha viszont kitartunk a remény mellett, átjuthatunk minden nehéz szituáción. Ha hiszünk abban, hogy egy magasabb szintű értelem, cél van előttünk, akkor erőt nyerünk a további küzdelemhez és harcokhoz".

A dal megjelent biográfiai videoklip formájában is. A kisfilm bemutatja Stapp függőséggel kapcsolatos megpróbáltatásait, gyógyulását, és azt az időszakot, mire a zenész "megtanulta a leckét". A klipet Daniel E Catullo III rendezte. Scott Stapp Puerto Ricoban adott teltházas koncertet, a Centro de Bellas Artes Luis A Ferre Színházban - itt készültek a performansz felvételei; míg a "fiatal Scott" jeleneteit a kaliforniai Joshua Tree-ben forgatták, Omar Mughannam színész részvételével.

A második single-dal, a 'Name' dalszöveges videó formájában jelent meg. Íme a premier:

Az újabb nóta, a 'Face Of The Sun' itt érhető el:

Stapp június végén indul észak-amerikai lemezbemutató turnéra, melynek beosztását itt lehet megtalálni.

A 45 éves Scott Stapp 1993-ban alapította a Creed zenekart, ami 2004-gyel bezárólag több platina- és egy gyémántlemez minősítést is magáénak tudhatott. A poszt-grunge műfajban utazó együttes világszerte több mint 53 millió lemezt adott el - ennek felét csak az USA-ban; ezáltal ők lettek a 2000-es évek 9. legkelendőbb rockzenekara. Stapp - aki 2005-ben vágott szóló-karrierbe, és eddig két önálló albumot adott ki - 2001 februárjában, Mark Tremonti gitárossal közösen Grammy-díjat nyert 'Legjobb rock-dal' kategóriában, a Creed 'With Arms Wide Open' című slágerének megírásáért és előadásáért. Később ő lett a frontembere az Art Of Anarchy nevezetű, all-star rockbandának, amivel közösen 2017-ben adott ki egy 'The Madness' című albumot..


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás