Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Új albummal jelentkezik január közepén a BLEED THE SKY - itt az új klipes dal, a 'Serpent'!


2020-01-07

A Bleed The Sky zenekar következő nagylemeze 'This Way Lies Madness' címmel jelenik meg, 2020 elején.

A 2002-ben alakult, kaliforniai metalcore csapat eredeti három tagja - Noah Robinson énekes, Wayne Miller gitáros és Austin D’Amond dobos három új taggal állt össze: 2019 elején csatlakozott a zenekarhoz a Solus Deus-ból ismert Kevin Garcia gitáros és David Culbert basszer.

A banda 'This Way Lies Madness' címmel jelentette be visszatérő albumát, ami az első kiadványuk lesz a 2008-as 'Murder the Dance' nagylemez óta (amit a Nuclear Blast kiadó gondozott). Az új albumot Ben Schigel (Chimaira, Drowning Pool, Machine Gun Kelly) producerrel közösen alkotta meg a csapat.

A tracklista:
01. Tongue Louse
02. Carnage (Join Me In The Fire)
03. Serpent
04. Quiet Here
05. Membrane
06. Ghost
07. Age Of The Basilisk (feat. Aaron Korstjens)
08. Carrion Bather (feat. Steve Tinnon)
09. This Way Lies Madness

Az új album 2020. január 17-én jelenik meg, az Art Is War Records jóvoltából. Az első két nyilvános single-dal, a 'Quiet Here' és a 'Serpent' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában:

A Bleed The Sky 2020 januárjában és februárjában az Art Is War Records másik friss igazolása, a legendás Bay Area-beli metalbanda, a Skinlab társaságában turnézik. A körúton részt vesz az Arise In Chaos és a So This Is Suffering is.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás