Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új albummal jelentkezik januárban a BLEED THE SKY


2019-10-24

A Bleed The Sky zenekar következő nagylemeze 'This Way Lies Madness' címmel jelenik meg, 2020 elején.

A 2002-ben alakult, kaliforniai metalcore csapat eredeti három tagja - Noah Robinson énekes, Wayne Miller gitáros és Austin D’Amond dobos három új taggal állt össze: 2019 elején csatlakozott a zenekarhoz a Solus Deus-ból ismert Kevin Garcia gitáros és David Culbert basszer.

A banda 'This Way Lies Madness' címmel jelentette be visszatérő albumát, ami az első kiadványuk lesz a 2008-as 'Murder the Dance' nagylemez óta (amit a Nuclear Blast kiadó gondozott). Az új albumot Ben Schigel (Chimaira, Drowning Pool, Machine Gun Kelly) producerrel közösen alkotta meg a csapat.

Az új album 2020. január 17-én jelenik meg, az Art Is War Records jóvoltából. Hamarosan közzéteszik a további részleteket... de az első nyilvános single-dal, a 'Quiet Here' már most elérhető:

A Bleed The Sky 2020 januárjában és februárjában az Art Is War Records másik friss igazolása, a legendás Bay Area-beli metalbanda, a Skinlab társaságában turnézik. A körúton részt vesz az Arise In Chaos és a So This Is Suffering is.

 


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás