Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DAMIM - új albumot jelentett be a londoni extrém metal banda


2019-03-29

A Damim zenekar - aminek tagja Nathanael Underwood (ex-Akercocke) - az Apocalyptic Witchcraft Recordings kiadóval állt össze, hogy idén kiadja új, 'A Fine Game of Nil' című albumát.

Az 'A Fine Game of Nil' album hanganyagának keverését a veterán Neil Kernon (Nile, Cannibal Corpse, Judas Priest, Nevermore) végezte el. A lemez - melyen vendégként jutott szerephez Ilia (Indesinence, Binah, Necromaniac) és Louis Coates (Agonyst) - megjelenik digitálisan, bakeliten és CD-n, az Apocalyptic Witchcraft Recordings kiadó révén, 2019. június 28-án.

A banda a következőket közölte: “Nagy örömöt jelent számunkra, hogy végre kiadhatjuk a kezünkből az 'A Fine Game of Nil' című albumot, köszönhetően az Apocalyptic Witchcraft Recordings-nak, mely kiadónál olyan kiválóságok sorakoztak fel, mint a The Infernal Sea, a Skaldic Curse, a The Antichrist Imperium és a From The Bogs Of Aughiska. Nagyon örülünk, hogy egy céltudatos, tehetséges, közvetlen és professzionális céggel dolgozhatunk együtt!”.

Hamarosan közzéteszik az új album részleteit... de addig is megtekinthető lentebb az új, 'Beyond The Call Of Emptiness' című dal hivatalos playthrough-videója:

Bővebb infók a Damim zenekarról: damim.uk


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás