Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Debütált az extrém blackened death metalista NEVALRA zenekar - itt az új videó!


2019-06-07

A Nevalra 'Conjure the Storm' című albuma 2019. június 7-én jelent meg.

A Missouri-beli Nevalra zenekar (amit Scott Eames gitáros-énekes vezet) bemutatkozó, 'Conjure the Storm' című albuma a legendás svéd guru, Dan Swanö (Asphyx, Incantation, Marduk, stb.) közreműködésében került véglegesítésre. A banda első nagylemeze a 2015-ös 'The Black Flame' EP folytatása. A rendelési infókat itt lehet megtalálni.

A lemez borítóját a Speticflesh frontembere, Seth Siro Anton (Decapitated, Belphegor, Nile, stb.) készítette. Mind a CD- és a digitális, mind pedig az LP-verzió más-más borítóval lát napvilágot.

A 'Conjure the Storm' első hivatalos ízelítője, az '...Of Ruination' című szám szöveges videója - amit Rafael Ortega (Ecliptic Visions) készített - lentebb megtekinthető. Szintén lentebb érhető el az album címadó dalának hivatalos klipje - a dalban Andres Vargas (Thy Antichrist) vendégeskedik; az animációs videót pedig Ryan Vincent M állította össze.

A nagylemez megjelenését követően, június 9-én hathetes európai turnét bonyolít le a banda, a Carach Angren, a Thy Antichrist és a Wolfheart előzenekaraként. A körút érint olyan világhírű fesztiválokat is, mint a Hellfest, a With Full Force és a Dokk'em Open Air. A négy banda július 17-én fellép a dunaújvárosi Rockmaratonon is.

Bővebb infók, hírek a Nevalra zenekarról: www.facebook.com/nevalra

Újabban napvilágot látott az 'It Dies In Vain' című szám hivatalos klipje is:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás