Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Remix-album készült a THEATRE OF TRAGEDY klasszikus dalaiból


2019-07-06

A 2010-ben feloszlott Theatre Of Tragedy tiszteletére egy speciális remix-albumot állított össze az AFM Records.

A Theatre Of Tragedy 2010-ben jelentette be feloszlását. Illusztris karrierjüker egy 'Last Curtain Call' című, epikus koncertlemezzel zárták, de nevüket sosem felejtik a rajongók; köszönetően olyan '90-es évekbeli klasszikus albumoknak, mint a 'Velvet Darkness They Fear' és az 'Aegis'.

Az idei évben visszatér a norvég banda; méghozzá egy tiszteletükre készített remix-albummal, melyen olyan német dark zenei előadók játsszák klasszikus dalaikat ('Machine', Lorelei', 'And When He Falleth', stb., mint a Das Ich, az Icon Of Coil és a VNV Nation.

Ez a 'Remixed' című válogatás egy speciális kollekció, ami jól ismert és kevésbé ismert dalainkat tartalmazza néhány barátunk, zenésztársunk interpretációjában. Ez a lemez egyébként felöleli teljes karrierünket; lévén 1997-es remixekttől kezdve a dalok vadiúj, 2019-es változatáig egészen sok minden megtalálható rajta" - közölte a Theatre Of Tragedy.

A tracklista:
01. And When He Falleth (Das Ich Remix)
02. Black As The Devil Painteth (Das Ich Remix)
03. Lorelei (Icon Of Coil Remix)
04. Reverie (Current Remix)
05. Machine (VNV Nation Remix)
06. Envision (Conetik Remix)
07. Let You Down (Rico Darum & Superdead Remix)
08. Motion (Funker Vogt Remix)
09. Storm (Zeromancer Remix)
10. Fade (Pride And Fall Remix)
11. Frozen (Ambrosius Remix)
12. Deadland (Tommy Olsson Remix)
13. Forever Is The World (Siva Six Remix)

A 'Remixed' album július 12-én megjelenik digitálisan, digipak CD-n, valamint 250 példányszámra limitált, dupla bakeliten is. Az első két ízelítő, a 'Machine' című szám VNV Nation-remixe és a 'Storm' Zeromancer-verziója itt érhető el:

A Theatre Of Tragedy emellett remaszterizált formában újra kiadta 2002-es 'Assembly' albumát, ami digitális formában elérhető a Spotify-on (és egyéb streaming szolgáltatás kínálatában). Az album limitált bakeliten és digipak CD-n is megjelenik 2019 őszén. Az újrakiadáson bónuszként szerepel a The Supremes klasszikus dala, a 'You Keep Me Hangin' On' feldolgozása.

A 2010-ben feloszlott norvég Theatre Of Tragedy zenekart 1993-ban alapította a két énekes, Liv Kristine és a magyar származású Raymond "István" Rohonyi. A '90-es években számos nagysikerű albumot, EP-t adott ki a banda; köztük a széles körökben elismert 'Velvet Darkness They Fear' (1996) és 'Aegis' (1998) lemezeket.

A T.O.T. eleinte death-doom metal stílusú bandaként indult, de ez volt az első zenekar, akik női szoprán hangot alkalmaztak ebben a műfajban. Zenéjük később atmoszférikusabb, gótikusabb; majd indusztriális irányt váltott, de Kristine 2003-as távozásával, és Nell Sigland énekesnő érkezésével visszatértek a gótikusabb vonalra.

A Theatre Of Tragedy a norvégiai Stavanger-ben, 2010. október 2-án adta utolsó koncertjét. A felvétel - ami itt hivatalos formájában teljes egészében megtekinthető - később 'Last Curtain Call' címmel jelent meg DVD-n.

Kristine és Rohonyi az elmúlt években több alkalommal is összeállt néhány közös performansz erejéig. Ennek okán felmerültek a pletykák, hogy esetleg a jövőben újra összeáll a Theatre Of Tragedy. A BraveWords magazin megpróbálta kideríteni, mi igaz ebből: a szerkesztők felkeresték az egykori banda billentyűsét, Loretz Aspen-t és dobosát, Hein Frode Hansen-t. Aspen a következőket közölte: "Nagy esély van arra, hogy SOSEM lesz reunion, de a Liv-Raymond show egy igazán remek kis produkciónak ígérkezik. Ettől függetlenül nem tudom, ki indította a pletykákat, de azokból aligha igaz valami...".
Hein: "Sajnos egy T.O.T.-reunion valószínűsége annyi, mint egy Doors-reunionnak az eredeti énekessel... Ezügyben egyikőnket sem keresett fel senki, és mi sem kerestünk fel senkit".

Ennek ellenére - Liv későbbi közleménye alapján - (ha nem is T.O.T., de) egy egyelőre ismeretlen projekt formájában újra együtt dolgoznak az alapítók (Aspen és Hansen kivételével).


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás