Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

KNOCKED LOOSE - itt a Kentucky-beli hardcore banda új dala / videoklipje!


2019-05-24

A Knocked Loose bemutatta 'Mistakes Like Fractures' című száma hivatalos klipjét.

A Knocked Loose 2019. augusztus 23-án adja ki új albumát, az 'A Different Shade of Blue'-t, amire felkerült többek közt a 'Mistakes Like Fractures' című szám is, melyet frissen mutattak be hivatalos videoklip formájában. A kisfilmet Max Moore (Code Orange, Converge) rendezte.

A 'Mistakes Like Fractures' - ami a banda első dala a 2016-os debüt-album, a 'Laugh Tracks' megjelenése óta - továbbá felkerült egy május 10-én megjelent, azonos című, három-számos EP-re is, amit szintén a Pure Noise Records adott ki, digitális formában, valamint 7 hüvelykes bakeliten.

Az 'A Different Shade of Blue' albumot Will Putney producerrel rögzítette a banda. A tagok elmondása szerint ezen a lemezen vannak "a banda valahavolt legszemélyesebb hangvételű dalai és szövegei".

A tracklista:
01.
Belleville
02. Trapped in the Grasp of a Memory
03. A Serpent's Touch (feat. Emma Boster)
04. By the Grave
05. In the Walls
06. Guided by the Moon
07. Mistakes Like Fractures
08. Forget Your Name (feat. Keith Buckley)
09. Road 23
10. ...And Still I Wander South
11. Denied by Fate
12. Misguided Son

A lemezt itt lehet előrendelni.

Újabban megjelent egy másik új dal, az '…And Still I Wander South' című szám videoklipje is:

A Knocked Loose áprilisban észak-amerikai turnét bonyolított le, a The Acacia Strain és a Harm's Way társaságában. Májusban európai / brit turnéra indult a csapat, melynek során felléptek többek közt a Slam Dunk és a Groezrock fesztiválokon is. A nyár folyamán ismét Észak-Amerikát járja a banda. A teljes turné-beosztás a banda Facebook-oldalán érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás