Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: RESUMED - 'Year Zero'


2019-04-05

Az olasz tech-death banda bemutatta aktuális nagylemeze, a 'Year Zero' címadó dalának hivatalos klipjét.

Filippo Tirabassi, a Resumed dobosa elmondta: "Amellett, hogy ez a ‘Year Zero’ album címadó dala, egyben ez a lemez utolsó tétele és a koncepcionális történet zárása. Másmilyen formában nem is lehetett volna prezentálni ezt a nótát, mint egy fantasztikus szöveges videóként; lévén így nyer értelmet a teljes album témája és jelentése. Magát a dalt egyébként öt "mozzanatra" osztottuk. Az alapvető téma egy természeti kataklizma, ami majdhogynem teljes egészében elpusztítja az emberi civilizációt. E katasztrófát követően néhány túlélőnek esélye marad az emberiség által hozott rossz döntések feltérképezésére; ezáltal pedig egy új, jobb társadalom felépítésére".

A Resumed második nagylemeze, a 'Year Zero' 2018. október 19-én jelent meg, a Mighty Music kiadó jóvoltából. A lemezt a neves Stefano Morabito (Decrepith Birth, Hideous Divinity, Fleshgod Apocalypse) hangmérnökkel vették fel, a római 16th Cellar Stúdió falai között.

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: www.facebook.com/Resumed


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás