Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Bemutatta első videoklipjét a Crystal Viper, a Saracen és a Pagan Altar egyes tagjai alkotta MOON CHAMBER


2019-05-08

A Crystal Viper front-asszonya és a Saracen gitárosa egyesítette erejét.

Marta Gabriel-t a lengyel heavy metalista Crystal Viper front-asszonyaként ismerhetjük, de emellett kiemelkedő tehetségű session-énekesként is magas elismerésnek örvend világszerte, köszönhetően négy-oktávnyi skálájának.
Rob Bendelow a legendás brit rockbanda, a Saracen alapítója / gitárosa; olyan klasszikus albumok szerzője, mint a 'Vox in Excelso', a 'Redemption' és a 'Heroes Saints and Fools'. Rob tehát kétségkívül hatalmas mértékben hozzájárult a történelmi jelentőségű "classic rock" stílus megformálásához.

E két hatalmas tehetség egyesítette most erejét a Moon Chamber nevezetű projektben, ami 'Lore of the Land' címmel adja ki debütáló eposzát 2019 októberében (a No Remorse Records kiadó révén).

Marta és Rob mellett három másik kiváló zenész teszi teljessé a Moon Chamber felállását. A billentyűket Paul Bradder (Saracen) kezeli; míg a dobok mögött a Pagan Altar-ból ismert Andy Green ül. Basszusgitáron és másod-vokalista poszton Rob fia, Richard Bendelow szerepel; habár az albumon még maga Marta basszusgitározik.

A 'Lore of the Land' album tíz új, eredeti nótát tartalmaz, a '70-es / '80-as évek "classic rock" stílusában, némi inspirációt mertíve az angol folklórból / történelmi legendákból. Az albumot Bart Gabriel (Cirith Ungol, Q5, Sortilege) hangmérnök / producer társaságában rögzítették. A keverés és a maszter Rafal Kossakowski (Crystal Viper, Kat, Kasia MOŚ - lengyel Eurovízió) nevéhez fűződik.

A banda első single-dala 'Ravenmaster' címmel jelent meg április 26-án; méghozzá digitálisan és limitált promó-CD formájában (melyet a német Keep It True fesztivál látogatói vásárolhatnak meg először). A CD-single két dalt tartalmaz: a 'Ravenmaster' mellett felkerült rá a Saracen 'Crusader' című klasszikusának feldolgozása is. Az alább látható lemezborítót egy híres olasz művész, Roberto Toderico (Tygers Of Pan Tang, Quartz, Hexx) festette kézzel.

A 'Ravenmaster' alább látható videoklipjét a híres Owe Lingvall (The Rasmus, Lordi, Hammerfall) rendezte. Íme a premier:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás