Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új EP-vel tér vissza a SAMSARA - itt az új klip, a 'Deathwish'!


2019-04-08

Az Arizona-beli metal / hardcore banda, a Samsara 'Reap What You Sow' címmel adja ki új EP-jét május 24-én, az Innerstrength Records jóvoltából.

A 'Reap What You Sow' EP egy "hatalmas előrelépés Arizona legígéretesebb hardcore-metal bandája, a Samsara számára. Hasonlóan intenzitás nem mellőző koncertjeik gyakorlatához, a Samsara tagjai beleadták mindenüket az új album elkészítésébe".

E lemez témáit az élet mindennapos küzdelmei köré építettük: többnyire tehát a férfiak és a nők szenvedélyeiről, függőségéről és depresszióról van szó. Amellett, hogy szeretnénk informálni mindenkit a következményekről, egyben igyekszünk begyógyítani a sebeket is. Minden riff és dallam tökéletesen szól - pont úgy, ahogy szólnia kell. Ez a lemez kemény, de egyben dallamos hangzású is - minden tekintetbe. Némileg minden dal eltér a másiktól, de ugyanakkor nem marad el a tipikus Samsara-feeling sem, amit a hallgatók elvárnak tőlünk” - közölte a banda.

A tracklista:
01. Deathwish
02. Victimized
03. Pariah
04. Nostalgia
05. Illusions
06. Scarlet Witch

Lentebb megtekinthető az 'Illusions' és a 'Deathwish' újonnan megjelent videoklipje:

A Samsara felállását Dan Croutch énekes, Billy Arviso gitáros-vokalista, Vince Johnson basszer és Daniel Castaneda dobos alkotja. Zenéjüket a hardcore-metal műfaj nagyjai (The Ghost Inside, Gideon, Wage War, Fit For A King, stb.) ihlette. Első EP-jük 2016-ban jelent meg, 'Bloodlines' címen - ezt pedig több nagyszabású észak-amerikai turnéval ünnepelték meg, miközben felvették második mini-lemezüket, a 'Reap What You Sow'-t.

Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről: www.facebook.com/WeAreSamsara


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás