Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

WICKED GARDEN - itt a las vegasi alt-rock banda új klipje, az 'Already Gone'!


2019-04-10

A Wicked Garden hamarosan kiadja 'Post Dystopian Leisure Music' című debütáló albumát.

A Shock Records / Vanity Music Group jóvoltából megjelenő 'Post Dystopian Leisure Music' egy "speciális dal-kollekció, amit a banda alternatív rockzene iránti szeretete és tisztelete szült".

A lemez első single-dala az 'Already Gone', ami lentebb megtekinthető hivatalos videoklip formájában. A dalban vendégként szerepel Las Vegas egyik top gitárosa, Michael “Doc” Ellis. Mellette az albumon vendégeskedik a Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators zenekar basszusgitárosa, Todd Kerns is (méghozzá vokálon).

"Kezdve a 'No Fear' című szám grunge-os tempójával, át az 'Ask Me If I Care' punk-pop ritmusain és a 'Hey, Bitch' goth-rockos hangzásán, egészen a metalista 'Second Hand' dalig, a Wicked Garden megállás nélkül, nemes egyszerűséggel ugrál a különböző zenei stílusok között" a 'Post Dystopian Leisure Music' lemezen.

Az 'Already Gone' videoklipjét a las vegasi 11st Records stúdiójában forgatták. Ugyanitt - valamint a National Southwest Recording stúdióban zajlottak a 'Post Dystopian Leisure Music' album felvételei is. Az új kisfilmet a frontember Dominick Muzio rendezte, Nicholas Muzio szerkesztette; vendégként pedig Mia Muzio szerepel benne.

"Ezzel a videóval azokra az időkre emlékezünk, amikor az emberek még a helyi lemezboltokba jártak új zenék felfedezése érdekében" - nyilatkozta a frontember. "Itt hallja meg a zenét egy fiatal nő, aki később rájön, hogy a zenekar ott játszik mögötte. Ahelyett pedig, hogy letöltené a lemezüket, magához ragad egy promó-példányt és kiviharzik az üzletből. Mindez utalás arra, hogy a zenelopás nagyon rossz dolog, de az elsődleges cél az, hogy az emberek megismerjék a dalaidat".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás