Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

DEFEATER - pénteken adja ki ötödik albumát a Massachusetts-i hardcore banda; itt az új dal, a 'List & Heel'!


2019-05-07

A Defeater zenekar négy év kihagyás után rögzített új albumot. A bandáról elnevezett lemez május 10-én jelenik meg, az Epitaph Records jóvoltából.

A 'Defeater' album Will Yip (Quicksand, La Dispute, Blacklisted, Ms. Lauryn Hill) producer közreműködésében született meg, akinek révén "a dalok elérték maximális potenciáljukat". A 'Defeater' lemez "a banda eddigi legsúlyosabb, zeneileg legerősebben lebilincselő anyaga".

A banda aktuális felállását Derek Archambault énekes, Jake Woodruff és Adam Crowe gitárosok, Mike Poulin basszer és Joe Longobardi dobos alkotja. Az utóbbi hónapokat a turnézástól visszavonultan töltötte a csapat (egészségügyi és személyes problémákból kifolyólag); azonban a tagok otthon töltött ideje alatt megszületett egy új album, ami "ismét felélesztette a tüzet".

Ahogy azt a Defeater-től megszokhatták a rajongók, ezúttal is egy végtelenül ütős hardcore-albumra kell számítani, melyen a hangszerelést egyedi narratíva teszi még különlegesebbé.

Íme az első friss single-dal, a 'Mothers' Son' hivatalos videoklipje, ízelítőképpen az album előrendeléséhez:

A második és a harmadik single, a 'Stale Smoke' és a 'List & Heel' itt érhető el:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás