Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Geoff Tate énekel az olasz SWEET OBLIVION projekt debütáló albumán - itt a harmadik dal!


2019-06-08

A Frontiers Music Srl kiadó jelentette be az új projektet, aminek résztvevője az egykori Queensrÿche / Operation: Mindcrime énekes Geoff Tate is.

A Sweet Oblivion nevezetű projektben Tate egy neves olasz zenészekből álló kollektívával egyesíti erejét, melynek vezére a prog-metalista DGM zenekar producere / dalszerzője / gitárosa, Simone Mularoni. A 'Sweet Oblivion' albummal Tate visszatér korábbi önmagához: egyedi melodic metal stílusban adja elő a Mularoni és zenésztársai által komponált műveket.

Geoff Tate így szólt: "A Frontiers kiadó keresett fel engem ezzel az ötlettel, én pedig boldogan vetettem bele magam a projektbe. Ez egy igazán élvezetes album, amit a régi Queensrÿche-hangzás rajongói minden bizonnyal nagyra értékelnek majd!”.

Simone Mularoni hozzátette: "Jómagam a '70-es és '80-as évek rock / metalbandáin nőttem fel - ebben pedig természetesen benne foglaltatnak a Queensrÿche klasszikus albumai, melyek az örökös kedvenceim. Valódi áldás számomra, hogy volt szerencsém együtt dolgozni az egyik legnagyobb zenei óriással, Geoff Tate-tel, mivel ő egy kiváló egyén, mind emberi, mind művészi szempontból. Felkértem továbbá néhány fantasztikus zenészt és barátot, hogy segítsenek ki eme projekt tökéletesítésében, és közösen összeállíthassunk egy igazi klasszikus heavy rock dal-kollekciót, ami magán viseli a régi Queensrÿche feelingjét... Mondanom sem kell, a végeredmény zseniális lett!”.

A 'Sweet Oblivion' albumon Tate énekel, Mularoni gitározik és basszerozik, Emanuele Casali billentyűzik és Paolo Caridi dobol.

A tracklista:
01. True Colors
02. Sweet Oblivion
03. Behind Your Eyes
04. Hide Away
05. My Last Story
06. A Recess From My Fate
07. Transition
08. Disconnect
09. The Deceiver
10. Seek The Light

Az első nyilvános dal, a 'True Colors' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában. E dal által rájöhetnek a hallgatók, hogy olyan bombasztikus dallamokra és magas színvonalú zeneiségre kell számítani a Sweet Oblivion esetében is, mint a klasszikus 'Empire', 'Rage For Order' és 'Operation: Mindcrime' albumokon!

Szintén lentebb érhető el a bandáról elnevezett nóta és a 'Hide Away' dal premiere.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás