Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

PALADIN - kiadták debütáló albumukat az Atlanta-i power-thrasherek; itt az új videó!


2019-05-30

A Paladin zenekar első, 'Ascension' című metal-ópusza május 17-én látott napvilágot, a banda új kiadója, a Prosthetic Records jóvoltából.

A Paladin zenekart Taylor Washington, az Atlanta-i metal-színtér egyik legnagyobb tehetsége vezeti (ő az Arsis turné-gitárosa). Mellette Alex Parra gitáros, Andy McGraw basszer-vokalista és Nathan McKinney dobos alkotja a felállást, mely azzal a céllal egyesült, hogy "európai ízekkel fűszerezze meg Atlanta metal-szcénáját". Magas vokálokra, nyers gitár-témákra, fülbemászó dallamokra és éles szólókra kell tehát számítani.

A banda a Prosthetic Records-szal kötötte meg első lemezszerződését, aminek értelmében 2019. május 17-én megjelenhetett az 'Ascension' album, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Awakening
02. Divine Providence
03. Carpe Diem
04. Call Of The Night
05. Black Omen
06. Fall From Grace
07. Bury The Light
08. Shoot For The Sun
09. Vagrant
10. Dawn Of Rebirth
11. Genesis

"Néhány hónapos csúszás után végre bejelenthetjük debütáló, 'Ascension' című albumunkat, ami egy 49 perces, könyörtelen power-thrash támadás. A '80-as évek metalzenéjétől kezdve a modernkori melodic death metal műfaj számtalan stílusjegyéig minden felfedezhető ezen a lemezen. Az első single, a 'Shoot For The Sun' minden bizonnyal az egyik legdurvább nóta az albumon; egyben talán ezt a legnagyobb kihívás előadni élőben, mind vokálok, mind hangszerelés tekintetében. Gyorsan indul, és gyorsan is folytatódik, de vannak bele iszonyatosan jó dallamok és némi MegaMan által inspirált szóló-szekció. A videoklipet nem mellesleg a Mastodon zenekar új stúdiójában forgattuk. Dalszövegek tekintetében pedig az álmaink megvalósításáról van szó. Klisé, de minket ez nem érdekel!".

A Paladin május 17-én rendete meg első lemezbemutató koncertjét; méghozzá a Chicago-i Legions Of Metal Fest színpadán (ahol olyan legendák is felléptek, mint a Liege Lord, a Cirith Ungol és az Eternal Champion). Ezen kívül több észak-amerikai koncert is kilátásban van a tavasz és a nyár folyamán. Minderről bővebb infók a banda Facebook-oldalán találhatók.

>

Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás