Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Skid Row és Sugar Ray tagok egyesültek az AMERICAN TERROR zenekarban


2019-04-11

Az EMP Label Group kiadó jelentette be az American Terror zenekar debütálását. A bandában a Grayson Manor, a Skid Row, a Sugar Ray és a Phunk Junkees egyes tagjai egyesültek.

Az American Terror a nyár folyamán adja ki bemutatkozó EP-jét, aminek producere a banda frontembere, Brad Cox (Grayson Manor) énekes volt. A lemez felvételei Cox saját stúdiójában, a Lawrenceville-beli Black Paw falai között zajlottak. [Brad-nek egyébként egy saját cége is van: a Black Paw Music vállalatot a legendás producerrel, Mike Clink-kel (Guns N’ Roses, Megadeth, Metallica) közösen vezeti.]

Az American Terror felállását Pat Valley (Grayson Manor) gitáros, Murphy Karges (ex-Sugar Ray) basszusgitáros, Rob Hammersmith (Skid Row) dobos és DJ Soulman (Phunk Junkeez) alkotja. A koncerteken nem Karges, hanem GK Via (Grayson Manor) basszerozik.

Cox így nyilatkozott: "Valami újat, valami különlegeset akartunk megvalósítani az American Terror projekt formájában. Klasszikus punk-attitűdre, metal-ritmusokra és némi modernitásra kell számítani. Zenénkben benne van az a tökösség, ami a mai színtérről hiányzik. Érzésem szerint sikerült összehoznunk a megfelelő felállást ahhoz, hogy valami újat, izgalmasat alkossunk. Amikor kiadót kerestünk, az első választásunk az EMP-re esett, mivel itt találhatjuk meg a tökéletes összhangot. Miután közös barátunk, Mike Clink bemutatott az EMP elnökének, Thom-nak, instant kölcsönhatás alakult ki közöttünk. Innentől fogva pedig elkerülhetetlen volt a dolgok történése...”.

Hamarosan közzéteszik az American Terror debütáló albumának részleteit... de addig is hallgassuk meg az első kedvcsinálót a banda zenéjéhez:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás