Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a FETID nevezetű "death metal-szekta" új dala, a 'Consumed Periphery'!


2019-05-18

A 20 Buck Spin kiadó 'Steeping Corporeal Mess' címmel jelenteti meg a Fetid zenekar debütáló nagylemezét június 7-én.

A 2016-ban alakult Fetid együttes annak idején egy 'Sentient Pile of Amorphous Rot' című demóval debütált. Ez a promóciós lemez nagy sikereket aratott az underground death metal-rajongók körében; így a csapat rögtön neki is látott első nagylemeze felvételeinek.

A "végtelen death metal-barbárságot" képviselő 'Steeping Corporeal Mess' album felvételei a neves Greg Wilkinson (Necrot, Vastum, Ulthar) hangmérnök társaságában zajlottak. A debüt-album alább látható borítóját Daniel Hermosilla tervezte.

A 'Steeping Corporeal Mess' "kétségkívül az idei év egyik legkönyörtelenebb, legmocskosabb, legbrutálisabb death metal albuma lesz. Különösen ajánlott ez a lemez az Undergang, az Autopsy, a Cerebral Rot, a Rottrevore, a Morpheus Descends és az Infester rajongóinak".

A tracklista:
01. Reeking Within
02. Cranial Liquescent
03. Consumed Periphery
04. Dripping Subtepidity
05. Draped In What Was

Íme az első két nyilvános dal, "kedvcsináló a Fetid minden mocskához", a 'Reeking Within' és a 'Consumed Periphery':

A Fetid felállását Jullian Rhea dobos-énekes, Chelsea Loh basszer és Clyle Lindstrom gitáros alkotja. Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás