Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Szívrohamban meghalt az UFO legendája, Paul Raymond


2019-04-14

A legendás UFO zenekar billentyűs-gitárosa, Paul Raymond 2019. április 13-án hunyt el, 73 éves korában, szívroham következtében.

Raymond élettársa, Sandra a következőket osztotta meg a Facebookon: "Kedves rajongók és mindenki, aki ismerte Paul-t! Sandra vagyok, Paul élettársa. Összetört szívvel, sírva, könnyek és fájdalmak közt kell közölnöm veletek, hogy szeretett párom, az én egyetlen társam, Paul Raymond a mai napon elhunyt. Az orvosok megpróbálták újjáéleszteni őt - ez elsőre sikerült is, de aztán újra leállt az immunrendszere, és már nem tudtak mit tenni élete mentése érdekében... Paul tehát szívroham következtében elhunyt".

"Élete utolsó heteit boldogan töltötte, mivel Nagy-Britanniában és Írországban turnézott az UFO-val, és már alig várta a soron következő koncerteket. Ezt a fotót a múlt hét szerdán készítettük, amikor kijelentkeztünk a szállodából; mielőtt visszaindultunk volna Németországba...".

"Örökké szeretni fogom Őt, és gondoskodok arról, hogy békében nyugodjon egészen addig, amíg újra nem találkozunk a túloldalon!!!".

"Nagyon szeretlek, Paul!".

 

A balkezes gitáros Raymond-ot 1976 júliusában választották be az UFO zenekarba, Danny Peyronel billentyűs utódjaként. Vele készült a banda legismertebb albuma, a klasszikus 'Lights Out' (1977). Raymond a következő időszakokban volt a csapat gitáros-billentyűse: 1976–1981, 1984–1986, 1993–1998, 2003–2019. Részt vett az UFO 50. évforduló ünnepi turnéján, valamint az aktuális búcsúturnén is. Mindemellett a nyolcvanas években tagja volt az MSG-nek és a Waysted együttesnek is.

Raymond zenésztársainak részvétnyilvánításait itt lehet megtekinteni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás