Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

NUCLEUS - elkészült második albumával a Chicago-i sci-fi death metal banda


2019-04-14

A Nucleus 'Entity' címmel adja ki második nagylemezét, június 14-én, az Unspeakable Axe Records jóvoltából.

A sci-fi témájú death metal zenében utazó Nucleus egy közel 40 perces ópuszt alkotott meg az 'Entity' album formájában. Az új lemezen a Nucleus minden eddiginél szélesebb körű impulzusokkal látta el zenéjét. Változatos riffekre, sokszínű, de mégis harmonikus zenei témákra, durva és mély hörgésekre, valamint tiszta vokálokra egyaránt számíthatunk. "Olyan ez, mint egy vérbeli sci-fi regény, death metalista előadásban" - köszönhető mindez a mélységesen koncepcionális dalszövegeknek, és persze Adam Burke művész dupla panelű borítójának.

"Az 'Entity' minden bizonnyal a 2019-es év egyik legfelkapottabb műve lesz az extrém metal zenei színtéren" - közölte az Unspeakable Axe kiadó, ami CD-n, kazettán és digitális formában is piacra dobja az albumot (bakeliten a Me Saco Un Ojo Records gondozza a lemezt).

A tracklista:
01. Arrival
02. Entity
03. Uplift
04. Mobilization
05. Approach
06. Outpost
07. Dominion
08. Timechasm

A lemez címadó dala alább meghallgatható, ízelítőképpen az előrendeléshez:

A Nucleus előző, bemutatkozó nagylemeze, a 'Sentient' 2016. április 15-én látott napvilágot, szintén az Unspeakable Axe Records jóvoltából.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás