Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

COLLATERAL - 'Lullaby' címen új kislemezt jelentettek be a brit rockerek


2019-04-15

A brit rockbanda a 2018-as '4 Shots' EP és a 'Midnight Queen' single folytatásaként jelentette be új single-dalát / kislemez-nótáját, a 'Lullaby'-t

A 'Lullaby' című single-t a Roulette Media adja ki digitális formában, május 3-án. Az új dal keverését egy neves, Grammy-jelölt producer, Romesh Dodangoda (Bring Me the Horizon, Funeral For A Friend, Stone Broken) végezte el. A dalban "Ben Atkinson dinamikusan lüktető témái, Angelo Tristan frontember gyilsko énekhangja, Todd Winger gitáros felejthetetlen szólója és Jack Bentley-Smith basszer nyers, ritmusos játéka hallható - mindez megspkélve egy fertőző refrénnel, amit garantáltan soha nem fog kiverni a fejéből a hallgató".

A 'Lullaby' című dalt napjaink kegyetlen világa ihlette - egy olyan világ, ahol azt mondják neked, álmodj nagyot, de ugyanakkor ‘Légy realista’...” - nyilatkozta a Collateral vezére, Angelo Tristan. “Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy mi nem ugyanolyan dühös rock 'n' roll banda vagyunk, mint a többiek... A 'Lullaby' dalban benne van ennek a feelingnek minden egyszerűsége, ereje és érzelme. Nagyjából erre számíthattok a Collateral debütáló albumán is”.

Az új single-dal megrendelhető és meghallgatható itt. Hamarosan bemutatják a videoklipet... de addig is itt a hivatalos előzetes:

A Collateral debütáló nagylemeze várhatóan idén szeptemberben jelenik meg. Erről bővebb infók hamarosan...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás