Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Egykori és jelenlegi Spock's Beard tagok egyesültek a PATTERN-SEEKING ANIMALS zenekarban - itt az új szöveges videó!


2019-11-05

A Pattern-Seeking Animals egy új banda, amit a Spock's Beard egyes tagjai (Ted Leonard, Jimmy Keegan, Dave Meros) alapítottak, John Boegehold dalszerző-producerrel közösen.

A Pattern-Seeking Animals az InsideOutMusic kiadóval kötötte meg első lemezszerződését. Debütáló albumuk 2019. július 5-én látott napvilágot.

Az új banda zeneiségét illetően Boegehold így nyilatkozott: “Az volt a célom, hogy olyan zenét állítsak elő, ami egyben progresszív és változatos, de ugyanakkor fülbemászó és dallamos is. Attól függetlenül, hogy egy dal négy vagy akár tíz perc hosszú, nem marad el sehol az instrumentális kísérletezés, sem a vokálokat illető csavarok és fordulatok”.

John 2018 eleje óta dolgozik a P-SA dalain, de csak a következő év elejére állt össze a felállás, amit jelenleg Jimmy Keegan dobos-vokalista, Ted Leonard énekes-gitáros és Dave Meros basszusgitáros alkot (Boegehold a szintetizátorokat kezeli). John hozzátette: “A húros hangszerek mellett néhány dalban női háttér-vokál is felfedezhető; de ezt az összes témát mi négyen komponáltuk, Dave és Ted vezénylése alatt”.

Annak ellenére, hogy az új bandát a Spock’s Beard egyes tagjai alkotják, John célja az volt, hogy új zenei területeket fedezzen fel a Pattern-Seeking Animals színeiben. Ennek kapcsán a frontember elmondta: “A Pattern-Seeking Animals letisztult elképzelésekkel rendelkezik; különféle zenei hatások egyesülnek a dalainkban. A Spock's Beard-nél pedig némileg korszerűbb, de stílusilag nagyban eltérő produkciós ötleteket és hangokat alkalmazunk”.

Az album megjelent limitált digipak CD-n, dupla gatefold LP-n és digitális változatban is. A rendeléseket itt lehet leadni.

A tervek szerint egy nagyszabású lemezbemutató turné is kilátásban van.

Lentebb ízelítőképpen elérhető a 'Stars Along The Way', a 'We Write The Ghost Stories', az 'Orphans Of The Universe' és a 'The Same Mistakes Again' szöveges klipje, valamint az egyik dal gitáros playthrough-videója, plusz az album speciális változatának "kicsomagoló" videója:


Egykori és jelenlegi Spock's Beard tagok egyesültek a PATTERN-SEEKING ANIMALS zenekarban - itt az új szöveges videó!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás