Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptemberben új szólóalbummal jelentkezik a dán gitáros, Soren Andersen - itt az első dal / videoklip, a 'City Of Angels'!


2019-06-06

A skandináv gitárvirtuóz Soren Andersen nemzetközi lemezszerződést kötött a Mighty Music kiadóval.

Soren Andersen egy neves dán gitár-művész, aki többek közt tagja a Glenn Hughes-bandának, Jesper Binzer (D-A-D) zenekarának, valamint hosszú évek óta együtt dolgozik a White Lion legendájával, Mike Tramp-pel. Zenészi pályafutása mellett Soren egy magasan elismert producer, akinek a tulajdonában áll Dánia leghíresebb rock-stúdiója, a Medley.

Andersen most világraszóló lemezszerződést kötött a (szintén dán) Mighty Music kiadóval, és bejelentette: új szólólemeze, a 'Guilty Pleasure' 2019. október 4-én jelenik meg LP-n, CD-n és digitálisan.

Andersen így örvendezett: "Hivatalos! Nagyszerű nap ez számomra! A Mighty Music szárnyai alatt adhatom ki új, gitár-központú szólóalbumomat, 2019 őszén. Tíz dallamos és ütős gitár-rock nóta szerepel ezen a lemezen, olyan vendég-előadók közreműködésében, mint Chad Smith, Ida Nielsen és Marco Mendoza. Nem mellesleg még több neves dobos és basszusgitáros is hozzájárult ehhez a bombasztikus projekthez. Maradjatok türelemmel; hamarosan jönnek a részletek!".

Mint kiderült, Andersen albumán többek közt olyan neves vendégek jutottak szerephez, mint Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Glenn Hughes, Marco Mendoza és Dane Ida Nielsen (Prince).

A 'Guilty Pleasure' első single-dala, a 'City Of Angels' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, amit a hollywoodi Venice Beach környékén forgattak.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás