Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Chasm' címmel vette fel második nagylemezét a SUSPIRAL - itt a spanyol black-death banda új dala!


2019-04-15

A galíciai Suspiral zenekar 3 évvel debütáló nagylemeze, a 2016-os 'Delve into the Mysteries of Transcendence' megjelenése után tér vissza új albumával.

A spanyol "extrém underground" színtér neves bandáinak (Black Earth, Sheidim, stb.) egyes tagjaiból álló Suspiral egy újabb pusztító erősségű, zord és könyörtelen black / death metal albummal jelentkezik.

A csapat egyrészt olyan "horror-metalista" legendáktól merít ihletet, mint a Beherit, a Necrovore és a Sadistik Exekution, másik oldalról viszont olyan kraut / psych / experimentalista zenekarok vannak rájuk hatással, mint az Ash Ra Tempel és a Faust. Ezen felül azonban a Suspiral "sajátosan elborult sötétséget és fondorlatot" visz zenéjébe, hogy ezzel is "a végletekig feszegesse a hallgató húsát és elméjét".

Az új, 'Chasm' című nagylemez május 10-én jelenik meg, Amerikában a Sentient Ruin Laboratories, Európában pedig a Clavis Secretorvm kiadók jóvoltából. Íme a borító és a tracklista:

01. Crown Of Chaos
02. Boundless Waters
03. Antithesis Of Time
04. The Crimson Void

Az alábbi lejátszó révén meghallgatható a 'Crown Of Chaos' című tétel, valamint megrendelhető a lemez különféle formátumban:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás