Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Felvette debütáló albumát a Fleshcrawl énekesével felálló BURIAL REMAINS zenekar - itt az új dal, a 'Day Of Dread'!


2019-06-26

Az old-school death metal zenében utazó Burial Remains első nagylemeze július 12-én jelenik meg, a Transcending Obscurity Records jóvoltából.

Az idei év egyik legígéretesebb old-school death metal bandájaként mutatták be a Fleshcrawl és a Grim Fate egyes tagjaiból összeállt Burial Remains zenekart, ami 'Trinity of Deception' címmel látta el bemutatkozó albumát.

A 'Trinity of Deception' album hangmérnöke a legendás Jonny Pettersson (Wombbath, Heads For The Dead, stb.) volt; vendégként pedig nem más, mint Ralf Hauber (Revel In Flesh, Heads For The Dead, stb.) vokálozik az albumon, ami "garantáltan óriási hullámokat gerjeszt majd a nemzetközi underground death metal-színtéren". A borító a Mortuus Art (Sadistik Forest) műve - ez is arra utal, hogy "e lemez minden apró aspektusát professzionális művészek vették kezelésbe".

Zenei tekintetben tehát semmi másra, csakis vérbeli old-school death metal muzsikára kell számítani (olyan legendák stílus-vonalán, mint a Carnage, a Dismember, az Entombed és a Grave). Ami különlegessé teszi a Burial Remains-t, az a srácok "könyörtelen agresszivitása és dühe, a dalok gyorsasága és mániákus lendülete".

A tracklista:
01. Crucifixion Of The Vanquished
02. They Crawl
03. Trinity Of Deception
04. March Of The Undead
05. Burn With Me
06. Days Of Dread
07. Tormentor

A 'They Crawl', a 'Crucifixion Of The Vanquished' és a 'Day Of Dread' című szám itt meghallgatható:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás