Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

ANTAGONY - 10 év után új albummal tért vissza a kaliforniai deathcore banda; itt a teljes stream!


2019-05-24

Az idén 20 éves Antagony együttes kiadta visszatérő, 'Ashes' című albumát.

Az Antagony 1998-ban alakult és 2009-ben oszlott fel. Az újjalakulás ideje 2019-ben jött el; lévén "be kell bizonyítaniuk, hogy továbbra is ők a Bay Area Death-Grind-Core-királyai". Az utóbbi években a banda egyes tagjai olyan zenekarokban tűntek fel, mint az Oblivion, az All Shall Perish, a Hacksaw To The Throat, a Suffokate, az Oblige, a Misericordiam, a The Zenith Passage és a Connoisseur, de most megújult erővel és új albummal térnek vissza a színtérre, mint az újjáegyesült Antagony.

A banda új nagylemeze, az 'Ashes' 2019. május 24-én látott napvilágot, független gondozásban. Az album megrendelhető bakeliten, CD-n és digitális formában a Bandcamp-en.

"Ezen nóták nagy része 20 évnél is idősebb. Saját szobánkban, garázsunkban írtuk őket. Akkoriban még nagyon fiatalok voltunk... szóval van ezekben a dalokban némi nyers, friss energia. Az Antagony-nak egyébként sosem volt célja, hogy beilleszkedjen bármelyik stílusba; egyszerűen csak igyekeztük kiírni magunkból beteges gondolatainkat. Jómagam persze egyértelműen extrém metal-párti vagyok, de szerintem a mi stílusunk besorolható a death metal, a grindcore, a hardcore, a doom, a slam és a metalcore kategóriába is . Ezeket a dalokat annak idején demóként / EP-ként adtuk ki, az 1998-2000-es időszkaban; hivatalos produkciót azonban sosem kaptak... Ez mindig is zavart minket, ezért most úgy döntöttünk, méltó módon feléleszjük őket. Egyébként egy vadonatúj dal, az 'Ashes' is helyet kapott a lemezen - ez szimbolizálja az Antagony újjáéledését" - nyilatkozta Nick Vasallo énekes-gitáros, akit Ben Orum gitáros, Carlos Saldana vokalista, Luis Martinez dobos és Bray Almini basszusgitáros kísért a stúdióban.

A hanganyag keverését és maszterizálását a neves Zack Ohren végezte el, az Oakland-i Sharkbite Stúdióban, 2019 februárjában; a lemezborítót pedig Michael Alvarez és Chuck Ennis tervezte.

Az alábbi lejátszó révén végig hallgatható a teljes album, valamint megtekinthető három videoklipes dal; lentebb pedig meg lehet nézni az újonnan megjelent 'Kip And Mitch' videoklipet:

Bővebb infók a bandáról és az új kiadványról a Facebookon találhatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás