Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [405. rész]


2019-04-28

Lesújt a Bestia haragja!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 405. rész

THY ANTICHRIST - 'The Great Beast'

A Thy Antichrist egy "egzisztencialista black metal banda", ami immáron 1998 óta a nemzetközi underground színtér egyik zászlóvivőjének számít. A kolumbiai származású Thy Antichrist az elmúlt évtizedekben fellépett a világ legnépszerűbb metal-fesztiváljain, megosztva a színpadot a műfaj nagy neveivel.

A banda neve eredetileg El Anticristo volt, de az elnevezésben alapvetően Friedrich Nietzche Az Antikrisztus című műve ihlette őket. A csapatot Andres Vargas (Antichrist 666) énekes / frontember / menedzser / dalszövegíró vezeti. Mindeddig két nagylemezük, egy válogatás-albumuk, több kislemezük és demójuk jelent meg - aktuális albumuk a 2018-as 'Wrath of the Beast'.

2016-ban a Thy Antichrist új otthonra lelt a jóhírű Extreme Management Group-nál, és a Continental Concerts szervező-céggel is új szerződést kötött. Később egy újabb szintlépés következett be; ugyanis a Thy Antichrist-ot (a világ minden tájára) leigazolta az osztrák Napalm Records kiadó.

Andres Vargas frontember ekkoriban a következőket nyilatkozta:​ "Valakitől régen azt hallottam, hogy az álmok csak akkor válnak valóra, ha keményen dolgozol értünk nap mint nap. Ha álmaid gyertyájának tüzét szítod, egy napon elsöprő tűzvésszé változtathatod őket! Egyszóval: hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy mi lehetünk az első latin-amerikai banda, akit leigazolt a nagy presztízzsel rendelkező Napalm Records. Ezúton szeretném kifejezni hálámat testvéreimnek, bandatársaimnak, Robert-nek, Ben-nek és Chris-nek, valamint menedzserünknek, Mark Müller-nek, az Extreme Management Group-nak és J-F Dagenais-nak, de legfőképpen nektek, RAJONGÓKNAK és barátoknak, akik éveken át töretlenül támogattátok a Thy Antichrist-ot. Értetek létezünk! Hatalmas lehetőség tehát számunkra, hogy a Napalm Records családjának tagjai lehetünk. Egy új kaland vette kezdetét; mi pedig a jövőben is keményen fogunk dolgozni, hogy továbbra is a legjobbat adjuk magunkból! Cuernos Arriba!".

A banda új stúdióalbuma 'Wrath of the Beast' címmel jelent meg, 2018. február 23-án, CD-n, LP-n és digitális formában.

"Aleister Crowley mágiáját olvassuk fel, hogy feltámasszunk egy gonosz ókori fáraót az idők hamvaiból. Ezzel okozunk káoszt, mellyel leromboljuk a modern világot. Felébresztjük a Szörnyeteg Haragját; a kimúló csillagot, ami egykoron a Kelet felett ragyogott!" - kommentálta titokzatosan az új albumot a banda.

Bővebb infók a lemezről és a zenekarról: www.facebook.com/THYANTICHRIST

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás