Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

13 év után itt az első dal a GHOULUNATICS zenekartól!


2019-04-28

Az 1994-ben alakult Ghoulunatics immáron negyed évszázada a nemzetközi hardcore / metal-underground egyik legnépszerűbb bandája. A zenekar most, egy hosszas szünet után tért ismét vissza!

A kanadai Ghoulunatics együttes 2019. április 26-án adta ki visszatérő single-dalát, ami az első felvételük 13 éven belül! A 'Move Along' című számból és videoklipből kiderül, hogy a banda a továbbiakban is folytatja jellegzetes, "rotten roll" stílusú hardcore zenéjét!

"Reméljük, ti is nagyon izgatottak vagytok, hogy végre új dalt hallhattok tőlünk. Ez az első felvételünk a 2006-os 'Cryogénie' album óta, és nem mellesleg az idei évben ünnepeljük fennállásunk 25. évfordulóját; ezért egy új nótával és egy kisebb turnéval kívántuk megünnepelni ezt az alkalmat. Plusz, reméljük, új rajongókat is szerzünk a jövőben! Hajrá; jöjjön el mindenki!! Visszatértünk!" - közölte a banda, amit Patrick Mireault énekes, Patrick Gordon gitáros, Gary Lyons basszer, Francis Dubois gitáros és Brian Craig dobos alkot.

A Ghoulunatics április 26-án adta első reunion-buliját, a quebeci Saint-Jean-Sur-Richelieu-ben. A következő koncertet június 8-án rendezik meg, a quebeci Rouyn-ban, majd augusztus 9-én fellép a banda ugyanitt, a 11. éves Grind Your Mind Open Air fesztiválon.

Bővebb infók, hírek: www.facebook.com/Ghoulunatics


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás