Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MENTAL CRUELTY - hamarosan kiadja és Budapesten is bemutatja debüt-albumát a német deathcore banda


2019-05-10

A Karlsruhéból származó Mental Cruelty zenekar május 10-én, pénteken dobja piacra első nagylemezét, az 'Inferis'-t.

A Unique Leader Records jóvoltából jelenik meg az 'Inferis' című album, ami egy "monstre és klausztrofobikusan brutális anyag".

A nagylemez producere a neves Sky Van Hoff (Rammstein, Kreator) volt. A kiadványra "10 könyörtelen, vad, pusztító intenzitású tétel" került fel. A lemezborító Pedro "Lordigan" Sena (Ingested, Organectomy) műve.

Az 'Inferis' album dalaiból "megismerhetjük a Mental Cruelty páratlan képességeit, mely az elképzelhető legsúlyosabb zene berkein belüli alkotásra irányul". A csapat ezzel a kiadvánnyal beigazolja, hogy ők "a nemzetközi extrém metal-színtér jelenlegi legkönyörtelenebb bandája".

Íme az első friss single, a 'Planet Of Cruelty' videoklipje:

Itt látható a 'God Hunt' gitáros playthrough-videója:

Az alábbi lejátszó révén betekintést nyerhetünk az album stúdiós munkálataiba:

A Mental Cruelty egy nagyszabású európai turnén mutatja be az 'Inferis' albumot; méghozzá a Rings Of Saturn, a Nekrogoblikon, a Left To The Wolves és a Harbinger előzenekaraként. Az említett csapatok 2019. május 20-án a budapesti Dürer Kertben is színpadra lépnek!

Bővebb infók a bandáról és a koncertekről: www.facebook.com/MentalCruelty


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás