Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

IVORY TOWER - 8 év után új albummal tér vissza a német prog-metal banda


2019-05-03

Az Ivory Tower zenekart a szintén német Massacre Records igazolta le.

A banda soron következő nagylemeze a 'Stronger' címet kapta. A 2019 második felében megjelenő albumra - ami a 2011-es 'IV' folytatása lesz - 12 progresszív power metal-himnusz került fel, melyek mindegyikét a banda új énekese, Dirk Meyer adja elő. Hangzását tekintve az új lemez a tradícionális zenétől a modernebb metal-muzsikáig, a balladától kezdve, át az instrumentális témákon, egészen az ütős, kemény metalzenéig, a teljes spektrumot felöleli.

Hamarosan közzéteszik a további részleteket...

Az Ivory Tower a nyár folyamán fellép több német fesztiválon / klubban is. Az idei turnéról bővebb infókat a banda honlapján lehet találni.

A Kiel városából származó Ivory Tower 1996-ban alakult, és mindeddig négy stúdiólemezt adott ki. Élőben olyan legendás előadók előtt léptek már fel, mint a Motörhead, az Edguy, a Fates Warning, Doro, a Korpiklaani, a Pyramaze, a Candlemass és a Girlschool. 1996-tól egészen napjainkig Andre Fischer (Hear 'n Kiel, ex-Ax'n Sex) volt a banda frontembere.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás