Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SOL SISTERE - végighallgatható a chilei black metal banda harmadik lemeze, az 'Extinguished Cold Light'


2019-05-03

A chilei Santiago-ból származó, 2013-ban alakult atmoszférikus black metal banda hamarosan kiadja harmadik stúdiólemezét.

A Sol Sistere május 24-én jelenteti meg az 'Extinguished Cold Light' című albumot, a Hammerheart Records gondozásában. A 2016-os 'Unfading Incorporeal Vacuum' album folytatása megjelenik bakeliten, CD-n, kazettán és digitális formában.

"Az 'Extinguished Cold Light' a másvilágot reprezentálja; a forrongó gyűlölet és a keserűség univerzumát; azt a helyet, ahonnan csak a sötét mélységen keresztül lehet túljutni. Azonban a ragyogó lángokkal égő dicsőség ereklyéje segít megtalálni a kiutat..." - olvasható az album promóciós közleményében.

A lemez az alábbi lejátszó révén megrendelhető és teljes egészében végighallgatható:

A chilei extrém metal-színtér neves bandáinak (Ancient, Maleficarum, Coffin Curse, Animus Mortis, Inanna) egyes tagjaiból összeállt Sol Sistere 2013-ban alakult. Debütáló EP-jük, az 'I' 2014-ben jelent meg, a kínai Pest Productions kiadó jóvoltából. Ezt követte a 2016-os debütáló nagylemez, az 'Unfading Incorporeal Vacuum', amit már a Hammerheart Records gondoz.

Bővebb infók, hírek a zenekarról: www.solsistere.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás