Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

Itt az UPON A BURNING BODY új dala, a '5×3'!


2020-05-21

Az Upon A Burning Body új száma egy jövőbeni EP-kiadványra kerül fel.

Az Upon A Burning Body az eredeti tervek szerint egy öt-számos EP-t adott volna ki a nyár folyamán, de a COVID-19-helyzetre való tekintettel, egyelőre nem tudni, mikor jelenik meg a mini-lemez.

Az EP-re egyébként biztosan felkerül egy '5×3' című single-dal, ami az alábbi lejátszón már most elérhető:

A texasi deathcore csapat 2019. június 7-én adta ki új, 'Southern Hostility' című nagylemezét, a Seek & Strike Records jóvoltából. A 10 számos 'Southern Hostility' album megrendelhető különféle változatban. A 'Southern Hostility' a San Antonio-beli csapat ötödik sorlemeze; egyben a banda "legkiforrottabb, legjobban megmunkált" albuma. Ezzel a lemezzel végleg kilép a zenekar a metalcore-színtérről; helyette átvált az úgynevezett "American Metal" stílusra.

Az Upon A Burning Body közel 15 éves fennállása során több ezer CD-t adott el világszerte, és több millió stream / letöltés fűződik nevükhöz. A 'Southern Hostility' albummal a banda "kétségkívül új szintekre emelkedik".

A tracklista:
01. Southern Hostility
02. King Of Diamonds
03. All Pride No Pain
04. From Darkness
05. The Champ Is Coming
06. Burn
07. Reinventing Hatred
08. Never Alone
09. The Anthem Of The Doomed
10. Soul Searcher

Az új lemez első single-dala, a 'King Of Diamonds' lentebb elérhető hivatalos videoklip formájában, amit Scott Hansen (Sevendust, Motionless In White, stb.) rendezett.

Újabban megjelent az 'All Pride, No Pain' című single is:

Decemberben megjelent az album harmadik videoklipes single-dala, a 'Reinventing Hatred' is:

A zenekar néhány nappal az album megjelenése előtt bemutatott egy új single-t (ami különáll a lemeztől): ez a 'Feed My Frankenstein' című Alice Cooper-feldolgozás. Íme a premier:

A banda jövőbeni turné-beosztása itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás