Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DOMINATION INC. - augusztus végén új albumot adnak ki a görög thrasherek; itt az új klip, a 'Cutting Edge'!


2019-08-10

A Domination Inc. második nagylemeze augusztus 23-án jelenik meg, 'Memoir 414' címmel, az SPV / Steamhammer kiadó jóvoltából.

5 év telt el azóta, hogy megjelent a Domination Inc. debütáló albuma, de a banda azóta csak erősebb és erősebb lett: mind a rajongók, mind a kritikusok magas elismerésben részesítették dalaikat, élő performanszaikat. A banda az elmúlt években olyan legendák előtt léphetett színpadra, mint a Kreator, az Annihilator és a Sepultura; emellett pedig nagyszínpadon léptek a világ legnagyobb metal-fesztiváljain (mint például a Wacken Open Air).

Most érkezett el az idő, hogy bejelentsék a második nagylemezt, amit 'Memoir 414' címmel láttak el. Produkció tekintetében ezúttal hatalmasat erősített a banda: míg az alapvető hangmérnöki munkákat a SepticFlesh dobos Fotis Benardo-val végeztették el a híres Devasoundz Stúdióban, addig a maszterizálsát a veterán svéd mesterre, Henrik Udd-ra (Architects, At The Gates, Dimmu Borgir, stb.) bízták. A végeredmény pedig egy ütős, könyörtelen, új thrash metalista sztenderdeket felállító mestermű lett.

Dalszövegi szempontból nem titkoltan nagy hatással volt a bandára a jelenlegi, feszült politikai szociális helyzet, ami hazájukat, Görögországot sújtja. 
Görögország a mi hazánk; a környezet, ahol élünk; így ez a hely nyilvánvalóan nagy hatással van az általunk játszott zenére is” - nyilatkozta Aggelos “Alpha” Karatzas dobos, majd rögtön hozzátette, hogy ettől függetlenül "globális játékosoknak" tekintik magukat. “Ezek a dalok tökéletes kiinduló pontot jelentenek ahhoz a szándékhoz és célhoz, aminek révén változást kívánunk elérni”.

A banda névehez jogi problémák miatt kellett hozzácsapni az “Inc.” jelzőt, de a tagok elmondása szerint ezáltal csak még inkább megerősödött öntudatuk; lévén a Domination Inc. kifejezés egy megdönthetetlen, leigázhatatlan szervezetet fémjelez; egy tökéletesen beolajozott gépezetet, ami a szó legszorosabb értelmében DOMINANCIÁRA tör!

A 'Memoir 414' album 2019. augusztus 23-án jelenik meg, a banda új kiadója, az SPV / Steamhammer jóvoltából; mégpedig digipak CD-n, LP-változatban, letöltés és stream formájában. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. Cutting Edge
02. Day VIII Deus‘ Ignorance
03. The Sickening
04. Dark City
05. Dehumanized
06. Crux, Nux, Lux...
07. The Eye
08. Culling
09. Love Me Forever

Az első három kedvcsináló, a 'The Sickening', a 'The Eye' és a 'Cutting Edge' dal videoklipje itt elérhető:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás