Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

DOMINATION INC. - augusztusban új albumot adnak ki a görög thrasherek


2019-05-06

A Domination Inc. második nagylemeze augusztus 23-án jelenik meg, 'Memoir 414' címmel, az SPV / Steamhammer kiadó jóvoltából.

5 év telt el azóta, hogy megjelent a Domination Inc. debütáló albuma, de a banda azóta csak erősebb és erősebb lett: mind a rajongók, mind a kritikusok magas elismerésben részesítették dalaikat, élő performanszaikat. A banda az elmúlt években olyan legendák előtt léphetett színpadra, mint a Kreator, az Annihilator és a Sepultura; emellett pedig nagyszínpadon léptek a világ legnagyobb metal-fesztiváljain (mint például a Wacken Open Air).

Most érkezett el az idő, hogy bejelentsék a második nagylemezt, amit 'Memoir 414' címmel láttak el. Produkció tekintetében ezúttal hatalmasat erősített a banda: míg az alapvető hangmérnöki munkákat a SepticFlesh dobos Fotis Benardo-val végeztették el a híres Devasoundz Stúdióban, addig a maszterizálsát a veterán svéd mesterre, Henrik Udd-ra (Architects, At The Gates, Dimmu Borgir, stb.) bízták. A végeredmény pedig egy ütős, könyörtelen, új thrash metalista sztenderdeket felállító mestermű lett.

Dalszövegi szempontból nem titkoltan nagy hatással volt a bandára a jelenlegi, feszült politikai szociális helyzet, ami hazájukat, Görögországot sújtja. 
Görögország a mi hazánk; a környezet, ahol élünk; így ez a hely nyilvánvalóan nagy hatással van az általunk játszott zenére is” - nyilatkozta Aggelos “Alpha” Karatzas dobos, majd rögtön hozzátette, hogy ettől függetlenül "globális játékosoknak" tekintik magukat. “Ezek a dalok tökéletes kiinduló pontot jelentenek ahhoz a szándékhoz és célhoz, aminek révén változást kívánunk elérni”.

A banda névehez jogi problémák miatt kellett hozzácsapni az “Inc.” jelzőt, de a tagok elmondása szerint ezáltal csak még inkább megerősödött öntudatuk; lévén a Domination Inc. kifejezés egy megdönthetetlen, leigázhatatlan szervezetet fémjelez; egy tökéletesen beolajozott gépezetet, ami a szó legszorosabb értelmében DOMINANCIÁRA tör!

A 'Memoir 414' album 2019. augusztus 23-án jelenik meg, a banda új kiadója, az SPV / Steamhammer jóvoltából; mégpedig digipak CD-n, LP-változatban, letöltés és stream formájában. Hamarosan jönnek a további részletek, első kedvcsinálók...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás