Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CLOCKWORK - bemutatkozik az olasz szimfó-metal banda; itt az első dal / videoklip, a 'Closer'!


2019-05-08

Az újonnan alakult Clockwork együttes bemutatta első, 'Closer' című single-dalát, ami a Heavy Load - Freemood (Tanzan Music Group) kiadó jóvoltából jelent meg.

A Clockwork egy nyolc-tagú, olasz együttes, amit a Dark Horizon-ból ismert Gianluca Capelli (dobok) és Daniele Mandelli (gitár) alapított. Hozzájuk csatlakozott később Luigi Riccio (basszusgitár), Lorenzo Masiero (billentyűk), valamint négy énekes: Paolo Taurino, Fabio Brunetti, Rossella Moscatello és Francesca Trevisan, akiknek hangja "életre kelti" azokat a karaktereket, melyek a Masiero által írt könyvben szerepelnek. E könyv adja az alapját a Clockwork metal-opera projektjének.

Masiero novellája egy zenész életét mutatja be, aki "eladja a lelkét a démonnak", Phedus-nak (akinek hangját Francesca Trevisan prezentálja). Ez a démon "félrevezeti a főhős darabokra tört lelkét" - ezek a darabok pedig egyes érzelmeket képviselnek: "öröm" (Rossella Moscatello), "Düh" (Paolo Taurino) és "magány" (Fabio Brunetti).

A Clockwork bemutatkozó single-dala, a 'Closer' immáron elérhető digitális formában, a Heavy Load - Freemood (Tanzan Music Group) kiadó jóvoltából. A dal hivatalos videoklipjét Niccolò Savinelli rendezte. A kisfilmben megismerkedhetünk a projekt fő karakterével, amit az feleleveníti fiatalkorát.

A 'Closer' single egyébként az olasz Underground Symphony kiadó 25. évfordulós válogatás-albumán is megtalálható lesz - ez a lemez 2019 végén lát napvilágot.

A Clockwork kalandja tehát elkezdődött, és hogy teljes legyen a projekt, a banda egy nagyszabású, élő színpadi műsort is rendez a koncepció köré!


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás