Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HELL BENT - 'Apocalyptic Lamentations' címmel jelenik meg a Rhode Island-i crossover-mániákusok debütáló albuma


2019-06-08

A Horror Pain Gore Death Productions kiadó igazolta le a thrash metal / crossover / d-beat / street-metal zenében utazó Hell Bent együttest.

A Hell Bent zenekart 2015-ben alapították a Dropdead, az Ulcer, a Paindriver, a Straight To Hell, a Neon Bitches és a Hard Drug egykori és jelenlegi tagjai. A banda stílusát tekintve a crossover thrash, a hardcore, a d-beat és a street-metal műfajok intenzív elegyét játssza. Miután megjelent 2018-as debütáló EP-jük, nekiláttak első nagylemezük munkálatainak. Az anyag mostanra készült el, 'Apocalyptic Lamentations' címmel.

Az új album 2019. június 14-én jelenik meg, a Horror Pain Gore Death Productions jóvoltából, CD-n és digitális változatban, az alább látható borítóval (amit Drew Elliott készített) és dallistával:

01. Welcome To The Dirt
02. Oppression, Enslavement, Coersion
03. Ichthyosis
04. Pandemic
05. Cerberus Unbound
06. The Season Begins
07. Prey For War
08. The Scythian Horde
09. Sledgehammer / Hell Bent (Znöwhite feldolgozások)

A 'Welcome To The Dirt' és a 'Prey For War' című számok lentebb és itt meghallgathatók, ízelítőképpen az album előrendeléséhez.

A Hell Bent nevét a legendás Znöwhite zenekar ihlette. Többféleképpen is tisztelegnek példaképeik előtt - fel is dolgozták az eredeti banda 'Sledgehammer' és 'Hell Bent' című klasszikusait. Az 'Apocalyptic Lamentations' albumot egyébként a Black Heart Sound Stúdióban vették fel és a Mammoth Sound Mastering Stúdióban keverték véglegesre.

Erősen ajánjlott az Aura Noir, a Blood Feast, a Cryptic Slaughter, a D.R.I., az English Dogs, az Impaled Nazarene, a Possessed, a Sacrifice, a Sodom, a Terrorizer, a Wolfpack és persze a Znöwhite rajongóinak!


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás