Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

LUREAWAY - megjelent a lett szimfó-metal banda debütáló, 'Unchained and Soaring' című albuma


2019-05-13

A 2015-ben alakult, Riga-beli szimfónikus metalbanda, a Lureaway kiadta bemutatkozó nagylemezét; egyúttal pedig bemutatta első hivatalos videoklipjét.

Az 'Unchained and Soaring' albumot a Lureaway frontasszonya, Jevgenija Korkina így kommentálta: "Ez volt életünk legizgalmasabb kalandja! Alig várjuk már, hogy ti is hallhassátok ezeket a dalokat; megismerkedjetek zenénkkel! Reméljük, utat találnak ezek a nóták minden hallgató szívéhez".

Az album minden egyes dala egy különálló "zenei kaland" - mindegyik más-más érzelem-világgal és hangzással van ellátva.

"Hatan vagyunk ebben a bandában. Közösen írjuk a dalok, és annak ellenére, hogy mindannyiónknak más az ízlése, ettől lesz igazán különleges a Lureaway változatos stílusa, hangszerelése és alapvető hangzása. Egyik pillanatban a súlyos gitár- és dob-témák, a másik pillanatban pedig a vokálok és a billentyűk viszik a prímet. A végén aztán minden egy euforikus élménnyé áll össze!" - tette hozzá Jevgenija.

Dalszövegek tekintetében az 'Unchained and Soaring' album "mindenkit érintő, általános emberi érzelmekről és gondolatokról mesél - szerelem, frusztráció, kétségek és remények, szorongás és belső nyugalom, béke. Minden dalnak sajátos története, karacterei és drámája van.

A tracklista:
01. Aflame
02. Ode to Infinity
03. Saviour
04. In Bed with the Beast
05. Unattainable Fortress
06. Felling of Peace
07. Imperium et Voluntas
08. Dryads
09. Hope (újrarögzített)
10. Ode to Infinity (akusztikus)

Íme a zenekar első hivatalos videoklipje, ami az 'Ode To Infinity' című számhoz készült:

Bővebb infók, hírek a bandáról és az albumról: www.lureawayband.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás