Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

TYRMFAR - júniusban új albumot ad ki a svájci death metal banda


2019-05-12

'Renewal Through Purification' című albumával "apokaliptikus mennydörgést" szabadít a világra a svájci death metal zenekar.

A Tyrmfar egy "sötét és könyörtelen, zord atmoszférákkal és égrengető dallamokkal felszerelt, apokaliptikus mennydörgést" zúdít a gyanútlan hallgatókra, a 'Renewal Through Purification' album formájában. Ez a lemez "az ultimate pusztítás betétzenéjét" foglalja magában. Kétség nem fér hozzá: eljött a vég...".

Az MTAF Records június 22-én jelenteti meg a 'Renewal Through Purification' albumot, az alább látható borítóval és dallistával:

01. The Arrival...
02. ...Of The Legions Of Eternity
03. Rise Of Chaos
04. The Almighty
05. No Hope
06. The Commander Of Death
07. Mountains Of Madness
08. Dehumanization
09. Freedom’s Call
10. Living Corpses
11. Implore The Reaper
12. Humanity’s End

Íme a 'The Commander Of Death' című szám premiere:

A Tyrmfar 2015-ben robbant be a svájci metal-színtérre, egy 'In the Depths of a Dark Spirit' című EP-vel. Két évvel később - mire kialakult egy széleskörű rajongótábor a banda körül - megjelent az első nagylemez, a 'Human Abomination', ami által a Tyrmfar felkerült a nemzeköti extrém metal-térképre.

Bővebb infók, hírek a bandáról: www.facebook.com/tyrmfar


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás